Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Joi Apr 30, 2026 3:27 am

Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
Cel mai puternic procesor 
Autor Mesaj
Membru

Skype ID: Niscoveanu Valentin
Yahoo ID: nvali02
Server Preferat: Dr.Playcs.ro
Detinator Server: DR.PLAYCS.RO
Cum se scrie istoria PC-ului în zilele noastre? Mai întâi testăm produsele mai vechi, care vor fi folosite pentru comparaţie. Produsul echivalent de generaţie trecută (în acest caz 4960X) şi vârful de gama actual (4790K). Apoi trecem la subiectul articolului (5960X în cazul de faţă) şi repetăm încă o dată suita de teste. În momentul în care vedem cum se comportă în teste o bestie precum Intel Core i7 5960X încă mai simtitm acel fior, încă mai simţim acea bucurie sinceră care ne-a făcut să ne apucăm de testat hardware.

Ce pot să spun despre experienţa pe care ţi-o oferă testarea celui mai puternic procesor produs vreodată? Ei bine, gândiţi-vă că asta facem de ani de zile şi am văzut cu ochii noştri cum se scrie istoria PC-ului. An după an, proces de fabricaţie după proces de fabricaţie, arhitectură după arhitectură.

De când microbul pasiunii pentru IT ne-a muşcat adânc, am testat fiecare nou vârf de gamă lansat şi am analizat performanța fiecărei bestii cu inimă de siliciu, fie că se numea Yorkfield, Gulftown, Sandy Bridge sau Haswell.

Aţi putea crede că după atâta timp devii imun la farmecele megahertzilor şi lansarea unui nou procesor ajunge să fie doar un proces monoton de testare şi evaluare a performanţelor unui produs raportat la înaintaşii săi, respectiv la preţul pe care trebuie să îl plătească consumatorul pentru a intra în posesia sa.

Mar Feb 09, 2016 8:48 am
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail ICQ YIM WWW
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Răspunde la subiect   [ 1 mesaj ]