|
|
Înregistrare •
FAQ
• Căutare • Membri • Autentificare
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Noah
Membru
|
1. Nick-ul cu care jucaţi pe server [Nu rezervam nick-uri comune gen "Alex" "Ion", etc]: Noah 2. De unde eşti? : Bucuresti 3. Cati ani ai? : 25 4. De cât timp joci pe acest server? : Cateva luni (am mai schimbat nick-urile pentru ca imi facea placere sa am cate o rasa pe cate un nume diferit) 5. Ore jucate? : Nu cred ca am orele suficiente (doar ce m-am reintors dintr-o vacanta) dar sunt si pot fi online peste 10 ore pe zi. Am mult timp liber si "meseria" imi cere sa stau in fata unui pc. 6. Ai luat la cunostinta regulamentul? : Da 7. Ce rank doresti?: Un rank care sa-mi permita macar comanda kick. Sunt o gramada de codati pe server cand nu sunt admini on. Sa nu mai zic de cei care folosesc awp/autoawp la greu. 8. ->Donatie<-?: Poate pe viitor o sa si donez.
|
| Joi Iul 30, 2015 2:19 pm |
|
 |
|
Ryu Hayabusa
Membru
Membru din: Mar Mai 12, 2015 8:54 am Mesaje: 428 Localitate: Constanta
|
Imi pare rau dar ca nu iti pot accepta cererea de admin,cauzele le sti si tu. Dar daca zici ca poti sta 10 ore pe zi,atunci inseamna ca nu va fi o problema sa revi cu o noua cerere dupa cateva zile sau 1 saptamana. Respins.
_________________ I Love Counter Strike
|
| Vin Iul 31, 2015 1:25 am |
|
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|