|
|
Înregistrare •
FAQ
• Căutare • Membri • Autentificare
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Wanted|Ammo
Membru
|
1. Nick-ul cu care jucaţi pe server [Nu rezervam nick-uri comune gen "Alex" "Ion", etc]:Stork 2. De unde eşti? : petresti jud. alba 3. Cati ani ai? :29 4. De cât timp joci pe acest server? :2 luni 5. Ore jucate? posteaza tu cate ore ai nu sa stea fiecare admin sati caute orele !! :126 6. Ai luat la cunostinta regulamentul? : da 7. Ce rank doresti?:slot 8. ->Donatie<-?:...
Dc doresc slot ...Joc des , 1-2 ore pe zi , mai mult cand am cu cine, dar mi se fura numele si ammo constant, mai nou si numele pe forum...am vb cu adminii in legatura cu numele,pot confirma ca eu am jucat cu numele acesta ...ms de intelegere...
|
| Mar Aug 25, 2015 10:36 pm |
|
 |
|
bLacK
Membru
Membru din: Dum Mai 31, 2015 11:50 am Mesaje: 686 Localitate: Buzău
Steam ID: flasshunter69
Skype ID: ionutz9048
Yahoo ID: alex_nitro27
Server Preferat: Black.Playcs.ro
Detinator Server: Black.Playcs.ro
|
pai da-mi pm si arata-mi ca tu ai jucat cu acel nick si primesti slot ! astept PM !!! o zi buna !
|
| Joi Aug 27, 2015 10:44 am |
|
 |
|
Sk8er
Membru
|
Contra nu e el
MaNu:Numai adminii au voie sa isi dea cu parerea la cereri admin.
|
| Mie Sep 02, 2015 8:25 pm |
|
 |
|
ReKinu
Membru
Membru din: Mar Mai 12, 2015 7:55 pm Mesaje: 153 Localitate: London
|
Respins
| Mie Sep 02, 2015 9:13 pm |
|