Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Joi Apr 23, 2026 11:30 pm

Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 27 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul
Reclamatie Beculet! 
Autor Mesaj
Membru

Nick-ul tau :SnapY
Nick-ul adminului pe care il reclami : beculet
Concluzii si consecintele care le astepti :admin inutil
Motiv/dovada/argument: daca este cazul o sa pun prinscreen-urile cum ma jigneste si abuzeaza de comenzi..

Dupa ce ca vb foarte urat de cum am intrat pe server a inceput sa ma faca pinguinul serverului, pitiponcul serverului si asa mai departe...
a inceput sa imi dea de 5 ori kick...iar acum am ban pt 30 de minute ca cica ma bag peste comenzi, din contra am dar ban unu player care avea wall iar el a dat un ban, nu inteleg care e problema lui...cum intra pe server vb de toti ii face in toate felurile, intrebati playeri de pe server ca vorbeste mult si prost!!

Si el si deflorator ma fac in toate felurile pe server si abuzeaza de comenzi, ba ma dau afara ba imi dau gag, ba ma muta la celalta echipa intentionat...eu nu pot fi admin langa asemenea "colegi" isi cumpara grade si sufera pe server

Sâm Ian 02, 2016 4:45 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail
Membru

eu zic sa pui si ss-urile cu tine :) si sa-ti dai ban macar 1 zi daca poti, il am pe deflorator si pe habo martori sa vada cum reactionezi, glumim pana la un moment dat...cand ti-am dat gag mi-ai dat kick :) oricum te stie lumea de pe server ca ai gura mare degeaba de-aia ti-am dat ban 30 de min pt ca te-ai bagat peste mine fara niciun motiv, eu unul il las 30 de minute.Bafta.aa, si da, m-am bagat peste tine cand ai dat banul acela pt ca n-ai specificat motivul si am crezut ca i-ai dat ban permanent pt ca s-a urcat pe harta.:) abuzam de tine da, ne-am schimbat orientarea pentru tine daca esti prea figurant si ai impresii cu noi.

Sâm Ian 02, 2016 4:48 pm
Membru

Ma prietene, de cum am intrat pe server ai inceput tu cu deflorator sa ma faceti in toate felurile, care e problema ta? te bagi in seama cu toata lumea cu japca. Dupaia mi-ai dat kick de 5 ori ca de ce te-am facut nu stiu cum, pai cum sa nu te fac daca esti nesimtit? dupaia gag, dupaia mi-ai dat ban . Daca ai experieta ca admin tu crezi ca da bine la toata lumea de pe server cand se injura admini intre ei?? se vede ca esti incepator! Dupaia scoti ban-ul care l-am dat..nu stiu de ce intri pe server, tu intri numai sa barfesti pe toate lumea, sa jignesti pe toata lumea si asa mai departe.
Parerea mea ca esti un admin inutil exact ca ingeras! Iar cu deflorator lasa-ma ca sunteti o apa si un pamant!

Sâm Ian 02, 2016 4:59 pm
Membru

Pentru tine toti sunt admini inutili :))) bine ca esti tu bun :)) vad ca vrei sa pari victima :)) si app de playeri, dac-ar fii sa supunem la vot mult mai multi ma plac pe mine decat pe tine :))) in legatura cu 1ng3rash, ingerasu chiar e inutil pe server la asta sunt de-acord cu tine :)) lasa-ti figurile si impresiile acasa, nu mai face pe batman si poate ne intelegem .p.s a zis deflorator ca data viitoare o sa te abuzam in real life.

Sâm Ian 02, 2016 5:10 pm
Membru

Nu are rost sa intru in discutii....se stie SnApY ,intra si jigneste pe toata lumea....am crezut ca de Luna trecuta cand i-am dat kick ...ia mai venit mintea la cap,dar din pacate e din ce in ce mai rau. Nu cred ca face pe Batman...mai degraba cred ca e SuperWoman, in perioada aia odata pe Luna :))...de aceea e mereu frustrat .Oricum...eram pe Server in momentul ala...Beculet are dreptate...dar cred ca deja lumea deja il stie pe SuperWoman..e mereu artagos si nu-i convine nimic

Sâm Ian 02, 2016 5:21 pm
Membru

Era sa zic eu ce imi faceti voi 2...probabil voi 2 ati fost abuzati de aveti asemenea comportament!
Nu avem ce sa ne intelegem ca eu nici nu te bag in seama si de cum intru incepi sa ma faci in toate felurile.
Esti un admin care trage serverul in jos!

Sâm Ian 02, 2016 5:25 pm
Membru

Voi doi va abuzati intre voi daia va luati apararea, arata-mi tu mie unde am injurat eu pe cineva de pe server cum faceti voi 2 ! Pe nimeni nu ca pe toata lumea de pe server!
Defloratule in dos daca pun ss cand ma injurai de cum am intrat ce mai zici? Sunteti doi mincinosi..
Nu stiati nici sa dati kick iar acum abuzati de comenzi..copii frustrati

Sâm Ian 02, 2016 5:32 pm
Membru

atata timp cat nu aveti o dovada care sa va ateste spusele, tot ceea ce voi sustineti aici este egal cu 0. Beculet este mai mistocar, dar asta nu inseamna ca e un admin inutil.

Lun Ian 04, 2016 5:40 pm
Membru

Cand eram mici si ne bateam "ka khiori" era o vb de impacare :))
Pace pace intre doua dobitoace =))
Nu mai fiti copii , treziti-va la realitate ...
si eu fac misto cu Defloratoru , cu beculet si nu ne-am dat kick , gag ban sau alte comenzi .
Mai radem si noi ... ca nu suntem setati pe aim .

Edit

Admini inutili sunt alti ... stiti voi prea bine
Pe mine m-au facut Playeri admin inutil de "N" ori da "Ursu trece caini latra" de cele mai multe ori , dar cate-o dara se opreste si ... le da si lor la muie L-)

lor3nzo87 /Skype
Imagine
Imagine

Imagine

Mie Ian 06, 2016 10:51 am
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM WWW
Membru

Deci haida sa va spun ce am inteles yo !! snapy e minor si e irascibil , deflorator cu beculetz au facut o gluma cu el !!! Avand in vedere de niku-rile lor ,se vede ca is cu caterinca in fapt (asta nu inseamna ca sunt iresponsabili ) ! Deflorator sau beculet !!!
Sfatul meu pentru reclamant e :ia aminte si intra in peisaj !!
Snapy nu te supara pe ei ,integreazate E MULT MAI FUN !!

Mie Ian 06, 2016 9:34 pm
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 27 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul