|
|
Înregistrare •
FAQ
• Căutare • Membri • Autentificare
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 7 mesaje ] |
|
Petitie cu privire la privilegii acordate clasei VIP
| Autor |
Mesaj |
|
DIAS
Membru
|
Incep prin a spune ca imi place ff mult servarul asta, dar ca sunt foarte tentat sa il parasesc, deoarece nu mi se pare normal ca, clasa VIP sa aiba demage mai mare si viata 255, in felul asta veti pierde toti playerii de pe servar care vor cauta in alta parte ceea ce oferiti voi. Sincer, care mai e valoarea topului cand 2 playeri, unul cu vip, unul fara pleaca in aceasi lupta cu 100 la viata, respectiv 255? Adica chiar daca sunt mai bun si merit sa fiu mai sus in top, nu se poate deoarece unul triseaza, din pct meu de vedere. Eu mi-am facut treaba pe servar, chiar demmouri cu codati, si mi-am vazut de treaba mea... dar nu asa! Eu inteleg ca e vorba de bani la mijloc, dar puteti sa faceti si altfel clasa VIP, de exemplu atunic cand omoara pe cineva sa i se adauge mai mult la viata decat playerilor normali, e doar un exemplu!
Va multumesc! O zi frumoasa sa aveti!
DIAS
|
| Joi Dec 17, 2015 2:14 pm |
|
 |
|
ninjaboy
Membru
Membru din: Lun Aug 24, 2015 2:50 pm Mesaje: 1407 Localitate: Romania
Skype ID: Nu am!
Yahoo ID: laurentiuciorogar@ya
Server Preferat: Zm.Playcs.ro
Detinator Server: Fost Owner Respawn.
|
draga DIAS, si noi V.I.P-urile plecam tot de la 100 hp  dar daca omoram pe cineva ne creste la 255, nu vad care ee supararea  si pe deasupra noi "TREBUIA SA AVEM SI AUTOMATA SI AWP" doar noi si de dragul playerii lor Peanut le-a scos .  o zii buna . 
|
| Joi Dec 17, 2015 2:45 pm |
|
 |
|
Lorenzo_87
Membru
Membru din: Lun Mai 25, 2015 1:04 pm Mesaje: 360 Localitate: Buzau - Centru Vechi
|
Don" DIAS nu am cerut 255 hp , e un bug de la vip . Sunt de acord sa se regleze hp . Eu pot juca cu 100 hp
_________________"Je ne regrette rien"Re : Spect by Lorenzo Lorenzo Nico /fb lor3nzo87 /Skype  
|
| Mar Dec 29, 2015 9:59 am |
|
 |
|
dGs666
Membru
|
Eu as vrea macar sa se adauge si player-ilor awp , mi se pare prea anost .. Scout are doar 60-70 dmg , si nu are recul drept ca awp . Awp-ul da de la distante mai mari decat scout .
|
| Mar Ian 12, 2016 5:52 pm |
|
 |
|
DorelBuhai
Membru
Membru din: Lun Ian 04, 2016 10:06 am Mesaje: 12 Localitate: Vaslui City
|
Și care ar mai fi rostul vip-ului dacă toată lumea ar avea awp? 
|
| Mar Ian 12, 2016 6:10 pm |
|
 |
|
S!lent
Membru
|
 Pe care il deranjeaza asa tare Vipu sa isi faca rost de unu. Parerea mea e ca is bine gandite, si apoi la cati vip is pe server momentan nu fac nici o diferenta . Nu sunt nici admini dapoi vipuri . si la playeri normali viata creste nu doar la vipuri . dar daca nu reusesti sa strangi 150 viata la ce ti bun sa ai limita la 250 . oricum nu o sa ai performanta sa o aduni O zi buna!
| Mie Ian 13, 2016 9:48 am |
|
 |
|
dGs666
Membru
|
E vorba ca pe respawn multi intra sa-si faca warm , parerea mea , asa fac si eu . Si ar fi ca mi se pare necinstit sa nu ai acces la toate armele , fiind awp , arma care imi place cel mai mult din jocul asta >.> .. Asta e ce cred eu ..
|
| Mie Ian 13, 2016 11:11 pm |
|
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 7 mesaje ] |
|