| Autor |
Mesaj |
|
dGs666
Membru
|
Nick-ul tau : dGs ;x Nick-ul adminului pe care il reclami : UNU' Concluzii si consecintele care le astepti : Remove Motiv/dovada/argument : - motivele sunt ca nu-si face treaba deloc Dovezi : - http://www.fileshare.ro/e3171986257 - http://www.fileshare.ro/e3171986260 - http://postimg.org/image/44p5pho2f/ - http://postimg.org/image/vwdsh561d/ Argument : - S-a plans de 3-4 ori ca el e singurul admin pe sv , inloc sa-si faca treaba statea la discutie . Nu faci asa , actionezi . Barfa mai tarziu . - In al 2-lea demo am prins un VIP cum ca avea aim , el imi da kick fiind ca eram spectator , dar totusi se observa reculul foarte ciudat . - Si uitati-l in cealalta poza cum statea degeaba , desi asa zisul codat "BOT" avea 40+ kill-uri in desfasurare si el nu face nimic. Ne spune ca sa-i spunem codat , dar acei codati joaca mai bine de jumatate din harta , iar el inca sta si se gandeste.
|
| Joi Ian 14, 2016 9:11 pm |
|
 |
|
MaNu67
Membru
Membru din: Dum Mai 31, 2015 11:41 pm Mesaje: 1767 Localitate: Spania , Madrid
Server Preferat: Cs.Playcs.ro
|
UNU ai ceva de argumentat?
_________________Y!M:Playcs.manuCs.playcs.roZm.playcs.roRespawn.playcs.roGunGame.playcs.ro 
|
| Vin Ian 15, 2016 9:22 am |
|
 |
|
ninjaboy
Membru
Membru din: Lun Aug 24, 2015 2:50 pm Mesaje: 1407 Localitate: Romania
Skype ID: Nu am!
Yahoo ID: laurentiuciorogar@ya
Server Preferat: Zm.Playcs.ro
Detinator Server: Fost Owner Respawn.
|
Eu m-am lamurit, m-am uitat la demo-ul faut de mine (demo facut la dgs), si mi-am dat seama ca nu are nimic. vreau sa imi cer scuze ca l-am suspectat  este un jucator curat. 
|
| Vin Ian 15, 2016 10:42 am |
|
 |
|
S!lent
Membru
|
 Eu nu am nimic cu UNU. si nici nu cred ca sunt in masura sa fac comentarii .  las comm pentru ca intr.una din poze eram si eu spec. asteptam sa se curete serveru .  Nu poti juca cand 5 din 10 au aim. Parerea mea si totodata sfatul meu e ca - serverul are nevoie de mult mai mult stuff. admini activi sunt prea putini si este clar si logic ca nu o sa fie mereu unul pe server sa pastreze linistea. O zi faina!
| Vin Ian 15, 2016 11:00 am |
|
 |
|
Lorenzo_87
Membru
Membru din: Lun Mai 25, 2015 1:04 pm Mesaje: 360 Localitate: Buzau - Centru Vechi
|
Manule e usor sa vezi treaba dupa forum , dar e mai greu pe servar . Eu am cam servit servarul in ultima perioada si treaba nu e cum o prezinta reclamantul Dgs e cam Pueril si pe mine ma facut admin inutil , dar eu sunt "Ursul trece , cainii latra Copii astia vor sa iasa Miez si vb lui Chello de la paraziti "Iti pupi in c** seful ca sa ajungi un sef mai mic ? Date-n g**u m***i"
_________________"Je ne regrette rien"Re : Spect by Lorenzo Lorenzo Nico /fb lor3nzo87 /Skype  
|
| Vin Ian 15, 2016 11:18 am |
|
 |
|
dGs666
Membru
|
Da,da,daa.... Eu reclamez un admin .. pro/contra ?!
Edit : Dar de Vip-ul ala bex.. ? Ca avea aim si nu m-a lasat UNU' sa fac demo ..
|
| Vin Ian 15, 2016 1:58 pm |
|
 |
|
Lorenzo_87
Membru
Membru din: Lun Mai 25, 2015 1:04 pm Mesaje: 360 Localitate: Buzau - Centru Vechi
|
Am mai dat eu de destea ca tine , miez si le-am dat kick . Daca e admin sau nu , nu ai ce cauta spec . Ai posibilitatea DONATIEI sau fa orele linistit si vino cu cerere admin si fa tu treaba , daca esti valabio asa rau .
Edit
UNU , data viitoare ai scrii pe amx_psay sgh vazut ! daca mai continua cu spam sau rupere de cutii amx_gag sgh 4min spam Daca nu sta calm si 4 minute mai maraie ceva amx_ban sgh 120min "deranj admin"
si la fel cu toti ceilalti
Nu au voie sa distraga atentia adminului de la prinderea codatilor .
PRE MULT TUPEU PENAL PE COPIII ASTIA SI MULTE TAL3NTE FARA ROST
VA PUN EU LA PUNCT
_________________"Je ne regrette rien"Re : Spect by Lorenzo Lorenzo Nico /fb lor3nzo87 /Skype  
|
| Vin Ian 15, 2016 2:58 pm |
|
 |
|
UNU`
Membru
Membru din: Vin Dec 04, 2015 9:41 pm Mesaje: 54 Localitate: Cluj-Napoca
|
Mai fratilor, eu adminez de 1 saptamana maxim 2 inainte am avut helper...inca nu a dexteritatea care o are un admin de 5-6 luni sau mai mult. Eu am facut ce am vazut si la ceilalti admini cand intrau pe server(pe atunci eram un simplu jucator) care admin cum intra facea curatenie la spec. Imi cer scuze daca acest "gest" este gresit. Pe viitor va rog sa imi spuneti daca mai fac ceva gresit.
Si dgs cum ti-am zis si pe server nu am vazut cand ai scris ca faci un demo. Daca vedeam fii sigur ca nu primeai kick.
Si superiorilor pentru ca nu am vazut ca dgs a zis ca face demo iar eu nu am vazut imi asum orice responsabilitate...
_________________ Am rabdare cand e vorba de prostie, insa nu cu cei care sunt mandri de ea.
YM : clujeanu_10
|
| Vin Ian 15, 2016 9:49 pm |
|
 |
|
MaNu67
Membru
Membru din: Dum Mai 31, 2015 11:41 pm Mesaje: 1767 Localitate: Spania , Madrid
Server Preferat: Cs.Playcs.ro
|
dureaza putin pana isi intra in rol,eu cred ca toti am fost asa la inceput. Ai sa incercam sa nu facem reclamatii din orice motiv si sa ne ajutam intre noi. Multumesc pentru intelegere. ok Fi mai atent pe viitor UNU. 
_________________Y!M:Playcs.manuCs.playcs.roZm.playcs.roRespawn.playcs.roGunGame.playcs.ro 
|
| Sâm Ian 16, 2016 11:45 am |
|
 |
|
WiZz Khalifa
Membru
|
Unu inca e incepator sa ii dea careva unban lui asta:)) unu fii mai atent ....... consultate cu lore sau cine mai e on
| Dum Ian 17, 2016 9:38 am |
|
|