|
| Autor |
Mesaj |
|
Viva
Membru
|
Cum sa zici ( afara cu Wizz ) Cand el face tot posibilul sa fie bine pentru playeri si server  Vai de capul meu ce oameni. Rusine! 
|
| Mie Ian 13, 2016 3:44 pm |
|
 |
|
Lorenzo_87
Membru
Membru din: Lun Mai 25, 2015 1:04 pm Mesaje: 360 Localitate: Buzau - Centru Vechi
|
Nu ti se pare deloc Iar viva asta e parerea mea , cand o sa cauti tu plaguri pt servar si o sa te milogesti pe alte forumuri dupa ele vedem daca o sa-ti fi si tie rusinica  Iar treaba e ca este OP ( Ower Pawer ) Wizz , cand i-am dat plagurile ia dat cu virgula , ma intrebat "Ce sa fac eu cu astea" Raspuns le bagi in CUR sau in fps ! A ales Curu , e mai incapator 
_________________"Je ne regrette rien"Re : Spect by Lorenzo Lorenzo Nico /fb lor3nzo87 /Skype  
|
| Vin Ian 15, 2016 11:28 am |
|
 |
|
dGs666
Membru
|
plugin * , server * , Over Power * , ftp * .
|
| Sâm Ian 16, 2016 10:30 am |
|
 |
|
ninjaboy
Membru
Membru din: Lun Aug 24, 2015 2:50 pm Mesaje: 1407 Localitate: Romania
Skype ID: Nu am!
Yahoo ID: laurentiuciorogar@ya
Server Preferat: Zm.Playcs.ro
Detinator Server: Fost Owner Respawn.
|
Am o intrebare : ee de la server daca ma da afara de pe anumite mape?, azi m-am jucat si m-i sa blocat csul si ma da afara. 
|
| Sâm Ian 16, 2016 1:24 pm |
|
 |
|
Lorenzo_87
Membru
Membru din: Lun Mai 25, 2015 1:04 pm Mesaje: 360 Localitate: Buzau - Centru Vechi
|
Nu este de la servar . Eu ca sa pot juca , inchid tot , doar cs asa ruleze , nu pagina net , nu programe pc , dar am si un boing 747 , cand il deschid astup masina de spalat cu zgomotu  de zici ca acum decolez 
_________________"Je ne regrette rien"Re : Spect by Lorenzo Lorenzo Nico /fb lor3nzo87 /Skype  
|
| Sâm Ian 16, 2016 2:27 pm |
|
 |
|
Lorenzo_87
Membru
|
Esti bestial  cand faci buletin te scat la o bere Geniule Ia corecteaz-o si pe asta "Va'fan cullo , a te eh a chi non te lo dice"
|
| Sâm Ian 16, 2016 3:55 pm |
|
 |
|
MaNu67
Membru
Membru din: Dum Mai 31, 2015 11:41 pm Mesaje: 1767 Localitate: Spania , Madrid
Server Preferat: Cs.Playcs.ro
|
Hai gata nu va mai certati , important este ca serverul este forate bun ! hai cine vine la un joc? 
_________________Y!M:Playcs.manuCs.playcs.roZm.playcs.roRespawn.playcs.roGunGame.playcs.ro 
|
| Sâm Ian 16, 2016 6:25 pm |
|
 |
|
Lorenzo_87
Membru
|
 zilele trecute , jucam linistit pe Cs , cand hopa DorelBuhai intra si el . Din bun simt il salut . La un moment dat vad pe u@ dorel cod . . . Eu ai zic aluia pe y e curat ma , mai ma anunta unu . . . , ma uit si vad ca avea scor , zic hai sa ma uit sa nu zica lumea ca.s fragar . Cand ma uit  Dorel al meu  isi bea cafeaua linistit si cred ca se plimba doar pe sageti , ca sarea tinta aia . . .  Mi_a fost si rusine sa fac demo  , dar nu si sa,i dau pika 
|
| Mie Ian 20, 2016 10:27 am |
|
 |
|
MaNu67
Membru
Membru din: Dum Mai 31, 2015 11:41 pm Mesaje: 1767 Localitate: Spania , Madrid
Server Preferat: Cs.Playcs.ro
|
salut bajeti ! ce mai faceti? Cine face cu mine un tangou pe svr? 
_________________Y!M:Playcs.manuCs.playcs.roZm.playcs.roRespawn.playcs.roGunGame.playcs.ro 
|
| Joi Ian 21, 2016 11:44 pm |
|
 |
|
Lorenzo_87
Membru
|
Ba eu unu recunosc ca este obsedat de pasarica , dar am si parte de ea , ce va apucat cu poze de fatuci , ati luato pe aratura 
|
| Vin Ian 22, 2016 9:49 am |
|
|