Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Lun Mai 25, 2026 10:02 am

Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 11 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Reclamatie Tupac 
Autor Mesaj
Membru

Nick-ul tau : morph
Nick-ul adminului pe care il reclami : Tupac
Concluzii si consecintele care le astepti : las la latitudinea voastra
Motiv/dovada/argument : [ ex: print screen/demo asupra adminului reclamat ] : da ban unui player care nu avea cod , motivand ca el fiind codat. Precizez ca el se juca in timp ce i-a dat ban ( nu a stat deloc spect pe el) . Eu m-am uitat cu 5 minute in urma iar playerul nu avea cod. Dupa ce i-a dat ban , l-am intrebat de ce i-a dat , iar el a motivat " pentru ca avea cod" . Mi-a spus ca l-a prins acu 5 ore cu cod... dar eu vad ca nu apare in lista lui de banuri . Vreau sa vad si eu demoul cu pricina .

Vin Iun 05, 2015 7:48 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail
Membru

Ia stai unpic vedeta ce esti, o arzi cam copilareste, 1. ai citit regulamentu mare admin ce esti? Nu ne amenintam uni pe alti vrei si dovada? Ia de aici http://www.girlshare.ro/34815655.6.
2. Tu cine esti ma sa ma iei la rost ? Esti cumva manager sau ce ? Ma ia la rost alex,jelal,acer etc. Nu ma iei tu fiind un nimeni.
3. Daca nu avea cod cand te-ai uitat tu pe mine ce ma doare? L-am prins inainte, nu exista asa ceva ca tu de exemplu te joci cu cod iti dau ban iar tu dupaia vii si joci fara cod si zici ca gata m-am invatat minte.
4.Vrei si demo? Na sa-ti inchid gura cu mai multe motive sa dormi mai bine noaptea. http://www.girlshare.ro/34815679.8
si alta data nu ma iei tu la rost prietene, vine ea si face cerere unban daca ti-ai facut prietena virtuala te sfatuiesc sa te uiti la un film si sa faci ceva daca ma intelegi, pentru ca nu cred ca ai trecut de ciclul primar si nu as vrea sa te invat de rau. !
5. Si daca tot ma ataci deja a 2-a oara. hai sa te atac si eu prin demo-ul asta , cum ti-a zis Jellal nu ai voie sa stai spec nici macar 1 minut daca nu esti la pc . Ai facut-o lata a 2-a oara uite demo : http://www.girlshare.ro/34815695.2
Hai salut

Vin Iun 05, 2015 8:03 pm
Membru

1. Nu te-am amenintat . M-ai calcat pe coada si ti-am spus ca-ti fac post ( voiam sa stiu doar de ce a luat ban , pt. ca era curat)
2. Am urmarit demo-ul tau si NU VAD NICIO URMA DE COD !!!!!!!! CE COD ARE? EU NU VAD NICI CEA MAI MICA URMA DE COD ! Nici macar nu poti s-o/sa-l suspectezi de vreun cod anume. Doar are putin noroc si putin skill . Atat !
3. Invata sa joci prietene si nu te mai oftica cand cineva mai bun ca tine te omoara . Stiu ca invidia e mare , dar asta e . Mergi pe burta pana mai inveti si tu sa joci putin .
4. Esti analfabet , n-ai nicio treaba cu limba romana .
5. Tu ai nevoie sa mai iesi pe afara , esti foarte frustrat.
6. Sfatul meu este sa te lasi de adminat(nu o zic in nume de rau , zic pentru a ajuta la popularea si dezvoltarea profesionalista a acesui server .Nu ai cum sa faci o gafa asa mare , doar din neexperienta , sau doar sa ai pica pe o asa persoana( mai degraba prima versiune).

Vin Iun 05, 2015 8:20 pm
Membru

Ma uitate pana la sfarsit si o sa vezi wallu cand e in baza la terro si ala sare si ea da cu tinta direct pe el si il omoara cu toate ca nici hitler nu l-ar fii vazut pe ala.

Vin Iun 05, 2015 8:22 pm
Membru

Mie unu nu mi se pare a fi cod .. Reflex , atat , si poate putin noroc ( a iesit cu tinta sus oricum ) . Tinand cont ca e destul de lung demoul si analizand alte multe faze , mie nu mi se pare cod . Prost sa fii dupa ce adminu iti da gag sa activezi codul .. Astept si decizia altor admini.

Vin Iun 05, 2015 8:48 pm
Membru

Nu cred ca tu cand esti in alta baza te uiti in aer prima oara si nu la inamici plus ca direct cu tinta pe el , si normal ca nu arata in toate fazele wall. stie sa o ascunda.

Vin Iun 05, 2015 9:00 pm
Membru

Se vede ca e W strafer merge numai in fata .. E incepator , dar are ceva noroc..

Sâm Iun 06, 2015 1:47 pm
Membru

Nu are rost sa-ti cauti scuze, ai gresit poti sa accepti asta si sa terminam cu postarea asta inutila?

Sâm Iun 06, 2015 1:52 pm
Membru

Tu esti cel care a gresit, nu eu.

Dum Iun 07, 2015 4:26 pm
Membru

Esti mai copil decat mi-am imaginat nu o sa-ti mai raspund nici prin reply si nici in counter Noroc !

Dum Iun 07, 2015 9:38 pm
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 11 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul