Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Joi Apr 16, 2026 8:08 pm

Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 9 mesaje ] 
reclamatie 
Autor Mesaj
Membru

salut .
nick.ul meu esti JaPO
nick.ul lui este Viva
in timp ce ma jucam pe server..unul din jucatorii a avut momente de joc bun .in care eu si echipa mea nu ne puteam misca pentru ca el avea aim..
adminul viva..intrebat si ofensat de mine si de prietenul cu care ma jucam pe sv..dc nu isi face treaba..a incercat sa fie rebel si mi a dat distroy
nu cred ca e normal ca adminii sa fie incompetenti si sa sustina codurile si trisatul de tip aim .wall speed ..etc
dovezi: am poze

Mar Ian 26, 2016 11:17 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail
Membru

Daca ai fii fost mai atent , il tineam in ban-uri si tot intra ;) + ca-i facusem poze unui player. Si tu incepi sa zbieri si sa faci ca toate alea ca sunt incompetent si ca nu-mi fac treaba , ti-am spus sa te calmezi , ti-am dat kick , tot continuai cu , comentarii inutile la adresa mea. Trebuie sa inghit criticile tale si a lui bullet?

Mar Ian 26, 2016 11:31 pm
Membru

arata.mi si mie unde am zbierat=))
bai prietene .. nu esti in stare sa fii admin..
ti am zis o singura data sa faci ceva ..tu ai inceput cu '' taci ca te zbor de aici''
asta e limbajul cu care vb cu jucatorii de pe sv. ?
daca esti admin de ce nu il dai afara.de ce nu faci ceva in privinta asta.. cheama pe cineva care e in stare daca tu nu poti.
si nu ai voie sa imi dai distroy ,, nu te am injurat, nu am zis decat sa faci ceva..
si bullet a zis ca are aim. de cand pana cand imi dai tu mie distroy.
daca ai dovezi ca te am injurat da. inteleg.. dar nu am facut asta. deci care e motivul pentru care tu mi ai dat distroy
ai un regulamet.. pot sa te intreb daca ai citit acest regulament?
am fost admin 2 ani de zile ..si nu mi am permis sa fac asa ceva.. si tu iti permiti..
sa stiti de ce nu sunt jucatori pe server.
pentru ca adminii nu stiu sa vb cu ei si sa ii respecte pentru a primi respect

Mar Ian 26, 2016 11:39 pm
Membru

Skype ID: Nu am!
Yahoo ID: laurentiuciorogar@ya
Server Preferat: Zm.Playcs.ro
Detinator Server: Fost Owner Respawn.
JaPO scrie:
arata.mi si mie unde am zbierat=))
bai prietene .. nu esti in stare sa fii admin..
ti am zis o singura data sa faci ceva ..tu ai inceput cu '' taci ca te zbor de aici''
asta e limbajul cu care vb cu jucatorii de pe sv. ?
daca esti admin de ce nu il dai afara.de ce nu faci ceva in privinta asta.. cheama pe cineva care e in stare daca tu nu poti.
si nu ai voie sa imi dai distroy ,, nu te am injurat, nu am zis decat sa faci ceva..
si bullet a zis ca are aim. de cand pana cand imi dai tu mie distroy.
daca ai dovezi ca te am injurat da. inteleg.. dar nu am facut asta. deci care e motivul pentru care tu mi ai dat distroy
ai un regulamet.. pot sa te intreb daca ai citit acest regulament?
am fost admin 2 ani de zile ..si nu mi am permis sa fac asa ceva.. si tu iti permiti..
sa stiti de ce nu sunt jucatori pe server.
pentru ca adminii nu stiu sa vb cu ei si sa ii respecte pentru a primi respect

Prietene cred ca tu nu ai citit regulamentul, zice cam asa :
1) nu presati adminii in timpul prinderii unui codat
2) nu jigniti adminii
3) nu va certati cu adminii
In primul rand , pentru ca l-ai jignit are voie sa iti dea kick, pentru ca nu incetezi se decurge la ban 120 min/permanent (depinde de gravitatea problemei).
Asa ca va rog frumos,fiti mai indulgenti cu adminii,ca daca v-a da ban tot voi sunteti cu gura mare.
:)] ;) b-(

Mie Ian 27, 2016 9:28 am
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM
Membru

x_x Pe mine ce ma amuza e ca toti au fost admini la viata lor :)) :)) ..Deci TOTI au fost admini si tot de la 2-3 in sus :^o vechime. Si dau sfaturi, si comenteaza, au mereu ceva de adaugat ( de obicei folosesc cuvantul inutil :ymbringiton: :ymbringiton: ).

doua cuvinte
Respect viva ! :-bd :-bd

Mie Ian 27, 2016 9:52 am
Membru

Nu ai nici-un drept sa ma faci tu pe mine inutil si incapabil de adminat , ti-am spus sa te calmezi .. si ai continuat! Nu stau sa fac poze la toate jignirile voastre , primesc deseori critici si jigniri din partea idiotilor ca tine .. Data viitoare am sa strang dovezi sa nu mai calci pe server .

PS: Multumesc Ninja/Silent !

Bai JaPo .. tie trebuia sa-ti dau direct permanent .. vad ca te suferi rau de tot .. 1 m-ai jignit si 2 m-ai criticat , tot o tineai pe a ta , daca imi ziceai o singura data , ca # e codat , era totul ok , dar tu mi-ai spus de vreo 3 ori ca ala e codat , si dupa ai inceput cu jigniri ca sunt incompetent!! Si te-am linistit baiatule ! Nu stau sa suport basinile voastre , am destule pe cap ;)
Daca se uita wizz in log-uri , se vede clar ca i-am dat vreo 3 ban-uri , si tot intra.

PS: Wizz , sanctioneaza-ma si inchide topicul te rog! Nu am avut nici-o reclamatie pana acum si vine un disperat sa ma faca pe mine incompetent .

Ultima oară modificat de Viva pe Mie Ian 27, 2016 11:02 pm, modificat 1 dată în total.

Mie Ian 27, 2016 11:22 am
Membru

iti mai repet odata.
eu nu te am injurat pe server.
nu te am criticat
nu ti am zis de 100 de ori ceva
ti am zis odata si bine.'' vezi ca ala e codat..fa ceva''
daca ai dovezi ca e ca tine.. dovedeste..
eu stiu ce am zis.si tu nu trebuia sa imi dai mie distroy

Mie Ian 27, 2016 10:18 pm
Membru

Japo sunteți trași la indigo . eu îți dădeam pika nu destroy . ultima oare cand am intrat aceiași poveste , se găsește câte un păun ca ține să se umfle-n pene . stați calmi . anunțați u@ și așteptați adminu să lucreze , nu mai veniți ca plângăcioși viva deștept , lore pika , wizz exterminate , da de ce? Citiți regulamentul dacă bun simț nu aveți

Și fă cerere după model , pankistule

lor3nzo87 /Skype
Imagine
Imagine

Imagine

Joi Ian 28, 2016 8:59 am
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM WWW
Membru

Respecta modelul deaia e facut. T/C.

Joi Ian 28, 2016 5:30 pm
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 9 mesaje ]