Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Joi Apr 23, 2026 11:31 pm

Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 14 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Nu mai dati admin la toti ...!! 
Autor Mesaj
Membru

Intru pe server 6 playeri , dau la vot de_mini_dust2 si fy_buzzkill, rekinu a shimbat-o direct in dust 2, ii zic lasa una mai mica ca suntem putini nu ca vrea dust 2, am schimbat-o in fy_snow ca ramasesem 4, iara baga dust2 , a schimbat-o de 7 ori nu lasa una mai mica..
Sunt cativa admini care chiar au grija de server restu..lepre

Am si ban de la el...
Am impresia ca pe server se cam inmultesc prostii...

Joi Ian 28, 2016 10:32 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail
Membru

DA zii asa .. intru per server .. ma uit ca sa schimbat mapa de exact cam 5 min .. poate mai putin si incep sa schimb mnapele de nebun .. apoi incep sa dau kick la admin ... adica mie .. SI TOT TU TE PLANGI CA AI BAN !! dar ai uitat sa zici de cate ori miai dat kick .. dar si asta se vede in consola !! ai uitat sa zici pe cine reclami .. tiam zis ca a fost schimbata mpa de 5 min .. sa votat dust2 .. dar tu nu si nu dai la vot ca esti miezu .. apoi ma tii in kick si ban .. asta poate daca nu stii se vede in loguri .. la asta mam referit cand am facut cerere de down .. ca vreau sa joc cu acelsi nume fara admin sa nu ma enervez cand intra unu ca tine si schimba mapa din 2 in 2 min .. daca alecs se uita la loguri vede de cate ori ai schimbat mapa in 5 min .. pe putin 3 ori .. de sa restartat si serveru ... !! cand postezi ceva posteaza pana la capat .. ! (ADMIN DE RAHAT) .. cu riscu ca iau warn ... sau disable sau remove ... SI DACA TE UITI SA SCHIMBAT MAPA SINGURA LA CATE SCHIMBARI AI FACUT !! CA SCRIE CAND SCHIMBA ADMINU SAU E DIN CONSOLA ¬ x_x

Joi Ian 28, 2016 10:45 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail WWW
Membru

Am intrat erau 6 playeri normal ca am dat la vot...
Prietene sa se uite de cate ori s-a schimbat...
Nu conteaza daca s-a votat dust2...erau 5-6 playeri si am dat la vot buzzkill si dustmini2, de ce ai bagat din nou harti mari direct?
nu ma lasai o harta mica ca vroiai tu harta mare in 5 playeri...
sa se uite alecs dobitocule ca de 6 ori ai schimbat harta, nu ma lasai sa bag una mai mica...

Ultima oară modificat de SnapY pe Joi Ian 28, 2016 10:55 pm, modificat 1 dată în total.

Joi Ian 28, 2016 10:52 pm
Membru

....

Fişiere ataşate:
3.JPG
3.JPG [ 69.53 KiB | Vizualizat de 3124 ori ]
2.JPG
2.JPG [ 78.74 KiB | Vizualizat de 3124 ori ]
1.JPG
1.JPG [ 71.94 KiB | Vizualizat de 3124 ori ]
Joi Ian 28, 2016 10:54 pm
Membru

ai uitat sa pui pozele unde imi dadeai kick intruna :)) asta da admin face screenshot cu telefonu :ymapplause: =))

Joi Ian 28, 2016 11:21 pm
Membru

Să va fie rușine pt simplu fapt ca va porcăiți din nou cu reclamații de 2 bani . Mie și scârbă să citesc :( SnapY maturizeaza-te , îți spun doar ție ca doar de la ține am pretenții .

lor3nzo87 /Skype
Imagine
Imagine

Imagine

Vin Ian 29, 2016 9:21 am
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM WWW
Membru

Nu cred ca este o reclamatie de 2 bani dupa ce un taran face ce vrea cu serverul si mai imi da si ban permanent...

Vin Ian 29, 2016 11:36 am
Membru

In primul randul Snapy si Rekinu , aveti o bulina de la mine pentru vocabular ! In al 2-lea rand snapy , daca rekinu a dat votemap si a iesit de_dust2 , inseamna ca aia au vrut jucatori...Iar tu in timp ce esti pe server poti folosii chat de admini si sa discutati intre voi , nu sa veniti aici si sa faceti scandal ! Respectativa reciproc ca doar nu sunteti copii !! Si daca odata mai vad ca un admin da kick sau ban la celalat , va primi automat down in grad sau remove !! Deci aveti mare grija !

Eu zis ca reclamatia asta nu are niciun rost , sa asteptam si cuvantul altor admini si sa vedem ce spun...

Imagine

Vin Ian 29, 2016 11:45 am
Membru

Server Preferat: Cs.Playcs.ro
Zici ca suntetii doi "copii" care se cert pt. o jucarie.
In urma reclamatie se va alege doar cu un advertisment.
In loc sa va ocupatii amndoi pt.niste treburii mai grave,voi va certatii!
SA VA FIE RUSINE LA AMNDOI!!!
Reveniti-va ca doar suntetii oameni,nu copii!

Respawn.playcs.ro
GunGame.playcs.ro
Imagine
Imagine

Vin Ian 29, 2016 1:00 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM WWW
Membru

O FII CUM ZICI MANU .. DAR NU STIU CINE MERITA AVERTISMENTUL !! pentru ca daca ma puneam sa fac printuri cum se juca el dea kickurile si dea schimbatul mapei .. nu ziceai ca suntem copii .. si eu nu ma cert .. dar oricare se enerveaza cand vezi ca tot da unu la vot pana cade ce mapa i place lui !! la alea de ce na bagat printu? sau cand iuam zis vezi ca sa schimbat mapa de 5 min .. deci eu nu ma cert doar ca am si eu ceva de zis in reclamatia aceasta !!

Vin Ian 29, 2016 1:34 pm
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 14 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul