Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Lun Mai 25, 2026 9:22 am

Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 11 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Reclamatie Tupac 
Autor Mesaj
Membru

De pomina mai sunteti voi 2,eu am un singur raspuns pentru amundoi,incercati sa va mai adresati cuvinte cu subanteles unul altuia ca nu e frumos si in acelas timp interzis,dupa cum va certati si contraziceti pareti amundoi a fi niste copii,fara suparare,tupac, dupa cate vad eu toate reclamatiile le ai aprope numai dincauza la pc tau,tiam spus de nenumarate ori sa postezi demo pe forum dupa fiecare ban dat,tocmai deaea exista sectiunea ban list ca sa nu se ajunga la reclamatii dupa cum sa si ajuns,data viitoare cand nu esti sigur de un player ca are cod fai demo si posteazal pe forum sa-l analizam cu totii dupa care vom lua o decizie,imi pare rau ca nu imi pot spune parerea despre demo ca sunt la un pc de 2 lei si un internet de un leu din Londra si miar lua cam 1 ora sa descarc un counter,in caz de nu stiati e interzis sa va certati intre voi admini sau playeri,incercati sa comunicati intre voi fara a va certa sau folosi cuvinte mai mult sau mai putin vulgare.

Lun Iun 08, 2015 12:27 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 11 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2