Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Joi Apr 16, 2026 9:59 pm

Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 16 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Reclamatie 
Autor Mesaj
Membru

Server Preferat: Respawn.Playcs.ro
Nick meu : puya
Nick admin reclamant : Dias
Concluzie si consencintele pe care le astepti : concluzie este ca acest admin este incapabil sa admineze si sufera foarte mult de un grad de admin si consencintele pe care cred eu ca le merita este un -1 la grad
Motiv : pt o simpla jignire care in mod normal se da mute si aceasta jignire a fost dupa ce am luat de ogramada de ori slay intruna si amenintare ca o sa imi distruga cs si imi da ban
Dovezi : http://prntscr.com/alny3b

Ultima oară modificat de puya pe Mar Mar 29, 2016 8:37 pm, modificat 1 dată în total.

Mar Mar 29, 2016 8:19 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail
Membru

1. am 32 de ani, nimeni, poate nu ai inteles NIMENI nu imi spune "sa moara ma-ta".
2. te-am anuntat de 5 ori azi, pe tine,puya, personal, ca nu ai voie AWP, ies de pe server, revin dp 3 ore si te gasesc cu scor 90 -10 cu AWP.
3. next time cand te prind cu AWP, DESTROY direct.
4. revizuieste-ti vocabularul, aici nu esti pe maidan, unde esti invatat, daca ai facut 7 ani de acasa pe strada atunci ramai pe strada.
5. niciodata, dar NICIODATA nu te baga peste treaba pe care o fac eu, de unde pana unde imi spui tu cum sa imi fac treaba de admin?

P.S. am poze cand mi-a vb, astept sa formuleze cererea corect, sa ii dau peste nas ------- banul e de 120 min

Mar Mar 29, 2016 8:39 pm
Membru

Prietene putin imi pasa cati ani ai tu si iti zic cum vreau si cand am eu chef sa ca prea ai tu tupeu si ma bag peste tine ca esti praff si 1 nu am jucat cu awp doar o data ca nu stiam si nu a fost asa cum ai zis tu azi e prima mea zi pe acest server si cred ca un staff poate verifica asta si astept dovezi bai incultule

Mar Mar 29, 2016 8:51 pm
Membru

cererea este destul de corecta pune dovezile eu am recunoscut ca am zis sa moara ma-ta si bine am facut asta :) si de ce pt ca imi dadeai slay intruna si ma amenintai si ca sa stii si tu pt injurata se da mute 10 min apoi ban daca contino pe u@ invata regurile si peste nas iti dai singur papagale

Mar Mar 29, 2016 8:53 pm
Membru

Esti mult sub nivelul meu, imi pare rau pentru tine, Dumnezeu sa te ierte!

Mar Mar 29, 2016 8:56 pm
Membru

cica sub nivelul tau dute la munca ba la 32 de ani lasa joaca ca o sa mori de foame bai inaptule nu ai sotie nu ai copii esti un nimeni

Mie Mar 30, 2016 5:10 pm
Membru

off, saracu de tine, la tara la tine acolo aveti si net? foloseste-l sa faci cont pe facebook. ce e ala? discutie lunga!
intoarce-te la pascut caprele sau ce ai tu acolo, ca la ce limbaj ai de pe maidan esti.
oligorenule

Mie Mar 30, 2016 9:20 pm
Membru

Bai jegule ca tot ma provoci in loc sa faci posturi aiurea mai bine ai pune niste dovezi eu macar am avut ce sa pun si daca tot continuii ia date-n morti matii ca sa o zic pe romaneste

Mie Mar 30, 2016 9:31 pm
Membru

nu am cum sa ma cobor la nivelul tau dar daca insisti o sa iti fac o vizita la bistrita sa ne vedem fata in fata sa vedem atunci cat de tare mai esti!
apropo sunt numai 200 de km pana acolo intr-o dupamiaza poate te vizitez sa iti explic niste treburi morale si civice...

Mie Mar 30, 2016 9:41 pm
Membru

Ba amaratule nu sunt din Bistrita si din Bucuresti si cacati dastia inghit in fiecare zi ca sa cauti pe cineva trebuie sa stii si cum arata unde sta cu ce se ocupa ce haleste etc asa ca dute si prosteti alti copii ca la mine nu prea merge si daca te ei dupa ip este dinamic da de oriunde se nimereste capsec

Mie Mar 30, 2016 10:22 pm
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 16 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul