|
|
Înregistrare •
FAQ
• Căutare • Membri • Autentificare
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 6 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Hellutz
Membru
Membru din: Mie Mar 02, 2016 12:06 am Mesaje: 11 Localitate: Bucuresti
|
Nick-ul tau : Hellutz Nick-ul adminului pe care il reclami : Snapy Concluzii si consecintele care le astepti : e degeaba... va mai intrebati de ce e server-ul gol... Motiv/dovada/argument : host image onlineSe poate vedea in print... cum acest snapy scoate un gag dat pe merit. Faaceti ceva!! sau mai bine inchideti server-ul ca platiti degeaba host-ul sa isi bata joc niste gaozari de el. Un administrator sa imi stearga cont-ul de pe comunitatea asta. E pilaf.
|
| Vin Apr 01, 2016 5:44 pm |
|
 |
|
SnapY
Membru
Membru din: Mar Oct 27, 2015 7:08 pm Mesaje: 115 Localitate: Bucuresti
|
Esti jalnic, esti cel mai dezastru player...
De ce nu ai pus si cand ai inceput sa-i injuri pe toti? inclusiv pe mine, si deja nici nu te mai bag inseama.. se vede ca esti un copil de 12 ani Te mutasem la alta echipa pentru a echilibra si dupaia ai inceput sa ma injuri, cu ce ocazie?
sa intre ce-i care erau pe server respectiv HaBo, Goree, NoMAd, ryo hayabusa, DINO, figo etc.. sa zice despre copilasul asta ce probleme are saracul...
Pe mine daca ma mai injuri sau ma jignesti ai cate 24 ore ban, nu am ajuns sa ma injure un putoi frustrat de cate ori vrea el
|
| Vin Apr 01, 2016 6:16 pm |
|
 |
|
Hellutz
Membru
|
vino mah cu print-ul unde te-am injurat eu... oparitule
vrei sa te injur? te injur aici, sa imi bag PULA IN MORTI SI FAMILIA TA SNAPY!!!
|
| Sâm Apr 02, 2016 1:46 am |
|
 |
|
Hellutz
Membru
|
Vino cu dovada ca te-am injurat oparitule...te plangi ca o pizda... vrei sa te injur?!... Sa imi bag pula in mortii tai de martafoi... sa imi bag pula in mama si sora ta. .. sa imi sugeti pula tot neamul tau... sa va manance cancerul... mai in special pe tine... apoi sa iti moara familia... pisamas pe mormantul vostru... e bine asa? Sa te fut in gura?!.. Lasa-mi mesaj daca vrei sa ne vedem....sa vedem care e copil...sa vedem unde te mai plangi... baga-mi-as puloiu in familia ta de alcoolisti... tuti mortii tai de gaozar... SA IMI BAG PULA IN FAMILIA LUI SNAPY SI MORTI LUI!!!
|
| Sâm Apr 02, 2016 2:19 am |
|
 |
|
HaBo
Membru
|
Domnisorule diminutiv ,,Hellutz" zis reclamangiu. Nu stiu cine esti poate NU ma intererseaza, dupa cum se vede ai problme de comportament atat pe /server War3ft cat si pe forumul nostru. Se vede duci lipsa de socializare si te-ai gandit sa mai scrii cate ceva pe portalul ,,reclamatii" vrei sa fii bagat in seama prin afirmarea inganfata care dai dovada. Am mai vazut pusti ca tine care se intituleaza JE SUIS RECLAMANGIU. Am o rugaminte minora la tine Hellutz: -Nu mai instiga lumea prin deviatie de comporatament prin smintire pe /forum & /server, joaca daca iti place War3ft; -Nu mai jignii atat adminii cat si jucatorii; -Nu mai sarii la gatul unui admin care te-a transferat pt., a echilibra bunul joc pe /server;
Cum scrie cineva de bun augur.
RESPECTA si vei fii RESPECTAT. Da dovada ca ai cei 7 ani de acasa si nu ai stat cu chirie. Da dovada de bun simt si respect NU fii nonsalant specific nick_name (Hellutz)
Merci !
|
| Sâm Apr 02, 2016 11:17 am |
|
 |
|
MaNu67
Membru
Membru din: Dum Mai 31, 2015 11:41 pm Mesaje: 1767 Localitate: Spania , Madrid
Server Preferat: Cs.Playcs.ro
|
rezolvat Hellutz,a primit ban pe from/server. motiv: http://s19.postimg.org/jgjwjgw8j/untitled.pngHellutz , esti doar un copil frustrat . Daca nu esti copil , atunci esti mare si prost. Degeaba ai cati ani zici , daca te comporti ca un copil retardat. Hellutz, Oricine te prinde pe server are permisiunea sa iti dea pika + ban.
_________________Y!M:Playcs.manuCs.playcs.roZm.playcs.roRespawn.playcs.roGunGame.playcs.ro 
|
| Sâm Apr 02, 2016 10:42 pm |
|
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 6 mesaje ] |
|