|
|
Înregistrare •
FAQ
• Căutare • Membri • Autentificare
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
^Demon^
Membru
Server Preferat: Respawn.Playcs.ro
|
Nickname-ul tau : ^Demon^ Nickname-ul presupusului codat: PARACETAMOL Ip-ul presupusului codat [amx_showip] : 92.85.245.105:27005 Motivul : AIM Dovada: Omul a recunoscut in timp ce ne jucam, nu am reusit sa fac print screen la conola, ca am ceva probleme cu consola, dar am facut poza la ecran cu telefonul. Martor a fost FrG`. Si-a scos aim-ul, a luat o batuta crunta, s-a enervat si a bagat iar aim. Dupa care m-a amenintat ca poate vreau eu sa iau ban, adica tot eu care intru sa joc corect. Nu e prima data cand am intrat si era individul cu aim activat. Se vede in poze si ca omul da doar HS, cu orice si de oriunde... Pe langa asta, am vazut ca are si VIP, adica sincer, cam cat de nesimtit sa fii???
|
| Vin Iul 01, 2016 4:37 pm |
|
 |
|
Gusterul
Membru
Yahoo ID: mihai.gabor29
|
Stai calm , am intrat pe server si l-am prins cu aim si i-am dat ban , daca vrei sa vezi uitate in banlist la mine ca l-am postat 
|
| Sâm Iul 02, 2016 4:43 pm |
|
 |
|
^Demon^
Membru
|
As vrea si eu sa primesc admin, ca intru aproape zilnic si dau de toata panaramele pe server si ma frustrez.
|
| Dum Iul 03, 2016 5:20 pm |
|
 |
|
^Demon^
Membru
|
Pe cat i-ai dat ban, ca azi a intrat iar? Si tot cu awp se juca, i-am dat ban 24h pentru awp, dupa ce l-am avertizat de 5 ori... de data asta macar juca curat. 
|
| Vin Aug 19, 2016 1:26 pm |
|
 |
|
Gusterul
Membru
Yahoo ID: mihai.gabor29
|
I-am dat ban permanent si sunt sigur ca l-am mai vazut pe server cu aim si tot i-am dat ban permanent , oricum eu cand il mai prind cu cod pe server ii dau destroy 
|
| Sâm Aug 20, 2016 8:48 pm |
|
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje ] |
|