Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Vin Mai 01, 2026 1:08 pm

Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2 mesaje ] 
BAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Autor Mesaj
Membru

Yahoo ID: basultanei@yahoo.com
Server Preferat: Respawn.Playcs.ro
Nickname-ul tau : Imy
Nickname-ul presupusului codat: GUN,[Cops]Stefanica11
Ip-ul presupusului codat [amx_showip] : nu stiu care e .. nu sunt admin inca da am facut cererea am helper da nu am orele!
Motivul : GUN: AIM , COPS AIM
Dovada: Nu inteleg !? :(( x_x b-( :ar!

Sâm Sep 03, 2016 6:27 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail
Membru

Yahoo ID: mihai.gabor29
Server Preferat: Respawn.Playcs.ro
Pentru a afla ip scrie in consola amx_showip si daca a iesit de pe server inainte sa scri in consola showip atunci scrie amx_last si la dovada trebuie sa ii faci lui demo , primadata te pui spectator si te pui pe el ( te uiti la el ) si pe urma scri in consola record si numele lui sau pui tu un nume la intamplare ( ex. record gusterul sau record codat ) in timp ce ai scris record ... iesi din consola si stai pe ala care crezi tu ca are cod ( nu te uiti , muti , pe altul ) cand ai vazut ca a folosit codul poti sa deschizi consola si sa scri in ea stop , atunci ai oprit demo-ul , dupa ce sti ca ai ip lui poti sa iesi de pe servar si sa intri pe forum si sa il postezi , demo-ul il gasesti in cstrike cu numele care l-ai facut , ex. record prostu atunci il gasesti cu numele prostu.dem si ca sa il pui pe forum trebuie sa intri pe girlshare si sa il adaugi acolo si pe urma il uploade-zi iti da acolo o adresa o copiezi si deschizi o pagina noua si o postezi acolo ( ca sa fie un link direct cand o pui pe forum ) si atunci pe forum apesi ctrl+v si iti apare link-ul . Asa trebuie sa faci cand postezi pe cineva in cerere ban ;)

Dum Sep 04, 2016 4:26 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 2 mesaje ]