imi pare rau foarte rau pt ce ati patit dar nu eu vam dat ban.
1.
Nu inmanati parola si userul de la admin altui player sau prieten.Credeti-ma nu am dat la nimeni parola mea de la admin nu sunt prost sa dau parola la cineva.ok crede-ti ce vretii dar nu am dat parola la nimei.
2.
.Nu este permisa banarea unui player fara dovada. In cazul altui admin, nu aveti voie sa va banati intre voicredeti-ma nu eu vam dat ban.daca aveam ceva cu voi nu dateam ban si va spuneam in fata
bLack,Dr.Peanut[98]|RO|,Mrc,becu. nu eu vam dat ban credeti-ma
Mrc: Te cunosc bine joci de foarte mult timp pe sv zm..crede-ma nu team dat ban.ce motiv asi avea sa iti dau ban? ok joci bine dar asta nu in seamna ca din cauza asta team dat ban
bLack: crede-ma nu eu team dat ban.nu am nimic cu tine de fie care data cand intrai pe sv ''zm.playcs.ro'' spunem sall bLack sau re bLack crede-ma daca asi avea ceva cu tine nu iti da deam ban si iti vb in fata. ok crezi cevrei dar crede-ma nu team dat ban
Dr.Peanut[98]|RO|: Crede-ma nu eu team dat ban.nu am nimic cu tine daca aveam ceva iti spuneam in fata.Dr.Peanut[98]|RO| crede-ma eu nu fac asa ceva nu sunt genul ala de admin sa dau ban le cine vreau eu.am primit adminul casa am grija de servere.nu sa dau ban la cine vreau ca sunt eu Legenda.
3.Stiu exat cine mia furat parola dela admin.
oUs va spun si cum a reusit
El mia trimis pe mess sai dau config.cfg eu nu am stiut ce face acest
config.cfg dar am aflat ce face acest config.cfg. acest config.cfg ajuta la furarea adminilor!
https://rstforums.com/forum/51089-cum-s ... f6080e520aDaca vroiam sa fac rau pe acesta comunitate nu mai facem astea.promovarea-serverului-t554.htmlcredeti-ma joc de 6 ani pe acesta comunitate nici o data nam vrut sai fac rau.si am vreut sa fac doar bine nu rau.
Stiu regulamentul foarte bine, am 6 ani de cand joc aici daca voi crede-ti ca vam facut eu rau varog sa ma scoateti depe from..ce motiv asi avea sai dau ban la toti acum pe bune bLack,Dr.Peanut[98]|RO.ma duc la Biserica si ma jur.. ca nu am fcaut eu nimic
concluzii : nu am facut eu aceste lucruri.si oUs ok dati vinea pe mine nu ma crede-ti vreau sa vorbiti cu
alecsoviki sa ma scoate depe from.alecsoviki: crede-ma nu am dat parola la nimeni.nu sunt prost sa dau parola
alecsoviki: Crede-ma nu eu am dat ban nu sunt genul ala de admin rau sa dau ban la toti ca sunt eu Legenda.
alecsoviki: Crede-ma daca vroiam sa fac rau acestei comunitati nu mai facem astea
promovarea-serverului-t554.htmlalecsovki: oUs mia furat parola.oUs mi spus pe mess sai dau config.cfg eu nam stiut pt ce este.dar am aflat cum a Reusit
https://rstforums.com/forum/51089-cum-s ... f6080e520aalecsovi,
bLack,
Dr.Peanut[98]|RO| credeti-ma nu am facut nimic.cand am vazut ca mi sa furat nick-ul nu ma mai putut dormii sunt acuzat pe nedrept.
am vreut sa Donez pt Boots,pt Super-Moderator am vreut sa Donez pt cele 2 servere casa fie bine.dar nu o mai pot face pt ca toti ma urasc pe ne-drept toti considera ca eu am facut treaba asta dar nu este adevarat.mai sunt admin pe 2 svr..dar nu sau plans nimeni de mine
OK nu ma crede-ti varog sa vorbiti cu
alecsoviki,sami dea ban chiar imi pare rau ca nu pot sa mai joc aici:(( sunt acuzat pe nedrept.
bLack,Dr.Peanut[98]|RO|.voi chiar crede-ti ca sunt asa prost sa dau ban la toti.eu nu am facut nici o data treaba asat sa dau ban la cine vreau eu sa stiti am dat ban nu mai la codatii
ok vreau ban.imi pare foarte rau,dar nu eu am fost.nu am dat parola la nimeni,nu am nimic cu nimeni.
am iubit aceste svr..foarte mult dar acum trebuie sami caut unu la fel de bun.

OK astept banul.nu pot lucra asa.