Nick-ul tau : Messe n0*S0und De la cine ai luat banul : Nu stiu Pe ce motiv ai fost banat : Intrebati'l pe el Dovada/Argument: http://www.fileshare.ro/e31759549 Data, ora banului: 15.07, intre 14:55 si 15:00 IP-ul tau: STEAM_0:0:18750459
Mie Iul 15, 2015 2:05 pm
Ryu Hayabusa
Membru
Membru din: Mar Mai 12, 2015 8:54 am Mesaje: 428 Localitate: Constanta
Ai unban pana se prezinta adminul cu dovada . Poti juca
Ryu Hayabusa: Nu teai gandit si tu putin daca adminul respectiv vine cu o dovada sau vreun argument! cum va putea raspunde daca tu ai inchis topicu ? Topic redeschis.
Dr.Peanut[98]|RO|: Nu eu am inchis topicul , ci bunica . Da click pe prima pagina > panoul moderatorului si vezi ca acolo ai ultimele 5 actiuni facute de moderatori . Si daca dai pe rapoarte moderatori ai sa vezi toate actiunile facute de moderatorii forumului.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum