Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Sâm Apr 18, 2026 6:12 am

Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5 mesaje ] 
Reclamatie adryn9 
Autor Mesaj
Membru

Nick-ul tau : Modero
Nick-ul adminului pe care il reclami : adryn9
Concluzii si consecintele care le astepti : Scoatere acces pentru ca vad ca are numai reclamatii facute.
Motiv/dovada/argument : Joc linistit, ii spun pe u@ sa se uite pe anumiti playeri pentru ca par a avea cod. Iese 5 min, intra, da cateva voteban la vote, si un kickvote asupra unui admin cu acces mai mare ca el (ceva nume a1m^tudor daca nu ma insel), dupa care imi da si mie voteban si ma baneaza.

Vreau sa stiu pentru ce am luat ban.

Dum Aug 02, 2015 4:43 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail
Sef de echipa

Steam ID: gunner_game
Yahoo ID: vest_alecsoviki
Server Preferat: Cs.Playcs.ro
Detinator Server: Cs.Playcs.ro
Zm.Playcs.ro
Respawn.Playcs.ro
GunGame.Playcs.ro
Asteptam adminul cu dovada, daca nu se prezinta in 24 de ore, remove.

Dum Aug 02, 2015 4:55 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM WWW
Membru

da cocos imi aduc acuma aminte de tine
tiam dat ban pentru wall + ca harta precedenta ai avut aim dar cand sa iti fac demo sa schimbat si nu am apucat sa iti fac demo ca sa am dovada si de aim pentru ca am intrat in ultimele 3 mi ale harti
Dovada - http://www.girlshare.ro/34989144.3 poftim cu wall imi pare rau ca nu am si cu aim-ul dar asta este
si este treaba mea ce fac pe servar si daca te dreamjeaza faptul ca dau votekick esti liber sa pleci

ps: te pomenesti ca esti si vrun jucator de elita tu acuma,si daca nu sti sa citesti ce am scris mai treci pe la scoala
si hai sa vorbim cu respect ca nu am facut armata amadoi clar?
atata timp cat eu miam facut datoria fata de servar cum trebuie nu am ce sa raspund in fata ta si a celorlati copii care imi faceti reclamatie cand jucati cu coduri ca sunteti nevinovati.
astept decizia altor admini cu privire la demo si cum am procedat.

ps:si ma repet si pentru tine eu cand intru pe joc trebuie sa joc 10 min si dupa sa ma bag spectator asa ca gura mica si ai rabdare cand anunti un codat.

Ultima oară modificat de adryn9 pe Dum Aug 02, 2015 8:02 pm, modificat de 2 ori în total.

Dum Aug 02, 2015 7:32 pm
Membru

Cum adica "da cocos"? Esti de pe la tara de undeva?
Revenind la demo, ok si unde e wall-ul asta de care te plangi tu ca as fi avut? Faptul ca ies de dupa colt si trag fara sa vad ce e acolo inseamna ca am wall? Tipule, daca esti inteligent ai fi vazut ca jucam cu Mask, adica pot sa trag la misto peste tot si ecranul mi se face verde cand ating un jucator, adica stiu exact ca acolo e si continui sa trag acolo pana il omor. Asta nu e wall, asta e inteligenta.
Faptul ca merg in tunel jos si trag intr-un loc denota faptul ca majoritatea din echipa adversa acolo vin si nu doar aici pe server, pe oricare alt server.

Am avut si aim acum sa inteleg? Cumva iti dai seama ca in demo-ul tau nu ai absolut nimic concret si acum acuzi pe vorbe goale? Cum sa nu ai si cu aim-ul daca mi-ai facut demo? Cand am apucat sa joc cu aim daca mi-ai dat ban? Tu vezi ca nu se potrivesc lucrurile?

Ma bag in treaba ta pentru ca nu ti-o faci cum trebuie. Cu ce drept dai tu votekick la X pentru ca nu e atent? Pe mine ca jucator ma deranjeaza asta, ai mess/skype/fb/whatsup etc. daca vrei sa discuti ceva, nu dai tu comenzi pe server ca sa ma faci pe mine sa apas 1.Yes, 2.No pentru ca nu ai nici un drept. Eu intru sa ma joc CS nu sa particip la actiunile tale.

Inca odata astept sa i se dea remove acestui individ. Vad ca are o gramada de reclamatii cand face ce vrea el fara sa-i bage in seama pe altii. Pentru faptul ca aveam un scor mai bun, a considerat ca merit ban, fiind sigur ca folosesc cod ... altfel cum sa faci un scor bunicel. BTW, in caz ca nu ai observat, nu ma aruncam in fata ca un cretin, stateam doar la panda, exact pentru a face scor.

Dum Aug 02, 2015 7:47 pm
Membru

Banul ramane.
Data viitoare posteaza banul dat in lista da te codati.
Topic inchis.

Dum Aug 02, 2015 8:04 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 5 mesaje ]