|
|
Înregistrare •
FAQ
• Căutare • Membri • Autentificare
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 6 mesaje ] |
|
Propunere Rename Jucatori
| Autor |
Mesaj |
|
Noah
Membru
|
1.Propunere/Sugestie pentru: cs.playcs.ro 2.Nick-ul pe server: Noah 3.Motivul propunerii: Posibila Promovare a server-ului 4.Gradul de admin (Daca aveti): Administrator 5.Vechimea (Pe server): 1-2 luni 6.Varsta: 25 7.Ideea propusa: Dupa cum stiu, unor jucatori li se da automat rename in I Playcs (1), (2) etc. Propun ca numele de rename sa fie ceva gen Fan^cs.playcs.ro sau cs.playcs.ro - ceva care sa includa adresa exacta a server-ului. Astel, acestia din urma care vor primi rename si vor merge pe alt server fara a-si modifica numele, vor face reclama involuntara la server. Rename-ul curent I Playcs nu prea ajuta in a-ti da seama care e adresa la server.
Pe langa asta, propun ca toate numele care contin ".ro" in ele sa fie redenumite la fel. Daca intra cineva de pe alt server, sa zicem serverx.ro sau servery.ro, va fi primi automat rename si astfel nu vor mai face nici ei reclama mascata la noi.
|
| Joi Aug 06, 2015 7:39 pm |
|
 |
|
Ryu Hayabusa
Membru
Membru din: Mar Mai 12, 2015 8:54 am Mesaje: 428 Localitate: Constanta
|
Nu e rea ideea ta,daca va merge sa se faca modificarea aceasta si cred ca merge ar trebui bagata.
_________________ I Love Counter Strike
|
| Joi Aug 06, 2015 8:12 pm |
|
 |
|
bunica
Membru
Membru din: Lun Mai 04, 2015 8:33 pm Mesaje: 704 Localitate: Brasov
Server Preferat: Cs.Playcs.ro
Detinator Server: Cs.Playcs.ro Zm.Playcs.ro Respawn.Playcs.ro
|
E buna ideea ta,ar fii bine sa o aplicam!!!
|
| Joi Aug 06, 2015 10:27 pm |
|
 |
|
John Silver
Membru
Membru din: Dum Mai 03, 2015 11:59 am Mesaje: 321 Localitate: Iasi City
|
Daca ar fi sa o luam asa, nu am mai cunoaste playeri + e multa "foiala" cu toti cei care isi vor schimbate cand vor ei numele.
| Vin Aug 07, 2015 3:16 pm |
|
 |
|
Lorenzo_87
Membru
Membru din: Lun Mai 25, 2015 1:04 pm Mesaje: 360 Localitate: Buzau - Centru Vechi
|
eu sunt Pro pt ideea lui . Bine gandit .
_________________"Je ne regrette rien"Re : Spect by Lorenzo Lorenzo Nico /fb lor3nzo87 /Skype  
|
| Sâm Aug 29, 2015 8:46 am |
|
 |
|
Dr.Peanut[98]|RO|
Membru
Membru din: Dum Mai 24, 2015 10:20 pm Mesaje: 823 Localitate: Iasi
|
S-a rezolvat . Playerii sunt redenumiti in Cs.Playcs.ro*Player ("numar") . Subiect inchis!
_________________Y!M id: peanut_playcsSkype id : peanut.playcsRegulament respawn.playcs.roRegulament general al forumului 
|
| Dum Sep 13, 2015 5:47 pm |
|
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 6 mesaje ] |
|