Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Mar Apr 28, 2026 7:43 pm

Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2 mesaje ] 
Reclamtie oUs,SGH 
Autor Mesaj
Membru

nume player : oUs,si SGH
ip player :
nume admin :
motiv/dovada/argument : [ ex: print screen cu abuzul adminului ] oUs si SGH se tot pune speec si lasa laser in joc si playeri mor oUs,si SGH isi fac rank stand speec si las laser si miau vb si urat azi...
concluzii : varog faceti ceva vreau sa am si eu un joc placut..imi place sv asta zm il stiu dela fratimiu varog faceti ceva sa le spuna cineva casa nu mai faca sau sa le dati ban casa sa se in vete minte..
pliz vreau sa joc dar nu pot pt ca astia 2 pun lasere si se pun speec chiar asa nu se simt si iei de loc..vreau repede un raspuns dela Moderatori sau Administratori pt ca nu se mai poate asa ok nu faceti eu plec depe sv asta,chiar nu pot juca si eu calume ca vin astia 2 si imi strca rank, se pun speec si lasa lasere VREAU UN JOC PlACUT...nu cer mult :ymtongue:

Mar Aug 25, 2015 2:10 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail
Membru

Steam ID: flasshunter69
Skype ID: ionutz9048
Yahoo ID: alex_nitro27
Server Preferat: Black.Playcs.ro
Detinator Server: Black.Playcs.ro
fara dovada nu poti justifica nimic :) de acu in colo valabil pentru toti oameni buni faceti un video ca dovada sau daca nu se poate , puteti face un demo sau un print na ca e mai usor de facut :) altfel reclamatia nu este luata in considerare :) o sa discut cu acesti baieti :)
o zi buna !!! T/C !!

Mar Aug 25, 2015 9:48 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM WWW
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 2 mesaje ]