Doresc sa i se streaga slotul playerului OuS . Motiv: limbaj neadeacvat pe forum si pe server ( alecs uitate si la semnatura lui si in cos ! iam mutat topicurile ! .. iar pe server la fel .. la inceput de runda pune lasere apoi se baga spec pana la sfarsit de mapa ! .. si are un limbaj de boschetar ! nu doar cu mine .. e vorba si de ceilalti admini !
Sâm Sep 05, 2015 6:43 pm
bLacK
Membru
Membru din: Dum Mai 31, 2015 11:50 am Mesaje: 686 Localitate: Buzău
Steam ID: flasshunter69
Skype ID: ionutz9048
Yahoo ID: alex_nitro27
Server Preferat: Black.Playcs.ro
Detinator Server: Black.Playcs.ro
are ban de la mine a intrat pe server a inceput sa ma injure i-am dat avertisment nu sa potolit i-am dat ban dupa a intrat cu alt nume si ma injura PRO remove si ban definitiv si sa nu mai aibe ce cauta pe playcs.ro
Sâm Sep 05, 2015 10:52 pm
bLacK
Membru
Membru din: Dum Mai 31, 2015 11:50 am Mesaje: 686 Localitate: Buzău
Steam ID: flasshunter69
Skype ID: ionutz9048
Yahoo ID: alex_nitro27
Server Preferat: Black.Playcs.ro
Detinator Server: Black.Playcs.ro
azi lam vazut toata ziua stand spec.. http://www.girlshare.ro/35087401.8 eu zic ca nu este corect orele se fac jucand nu stand spec.ok stau si eu daca avem voie
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum