Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Joi Apr 16, 2026 6:34 pm

Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2 mesaje ] 
Cerere Admin !! 
Autor Mesaj
Membru

1. Nick-ul cu care jucaţi pe server [Nu rezervam nick-uri comune gen "Alex" "Ion", etc]: Nelson
2. De unde eşti? : Bucuresti
3. Cati ani ai? : 20 ani
4. De cât timp joci pe acest server? : 1 luna
5. Ore jucate? posteaza tu cate ore ai nu sa stea fiecare admin sati caute orele !! : 5 ore deocamdata, sunt nou si mai am si facultatea in spate dar nu e bai, zilnic intru si e nevoie mare de admin mai tot timpul sunt codati care isi pun singuri killuri cate 1000 si ceva si nu e corect si se invarte serverul numai in 3 sau 4 harti!! Nu vreau altceva decat sa am control asupra codatilor si a mapelor
6. Ai luat la cunostinta regulamentul? : da
7. Ce rank doresti?: Ce rank doriti voi, vreau sa am grija de codati si sa fie un flux continuu de harti diferite, lumea pleaca cand vede numai aceleasi 3 harti puse la vot !!
8. ->Donatie<-?: nu, daca considerati ca sunt de folos va multumesc frumos !!! :ymhug: :ymhug:

Vin Sep 25, 2015 4:24 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail
Membru

Respins ! Lipsa ore :!!

Vin Sep 25, 2015 8:09 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail WWW
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 2 mesaje ]