De ce nu vrei sa vb. si inchizi asa bosumflat un topic destinat pentru a discuta ... ?!?
Ma judeci gresit... si ori o iei personal ori ...?
de exemplu :
facem-t632.htmldar se pare ca nu ai fost atent... la ce am scris

si ai scris asa fiind mai impulsiv la cateva posturi pac-pac.
ia uite :
 |  |  |
 | Angel scrie: Nick-ul cu care jucaţi pe server : Angel 2. De unde eşti? : Bucuresti 3. Cati ani ai? : 34 4. De cât timp joci pe acest server? : de vreo 2 saptamani 5. Ore jucate? : 40-50  nu stiu 6. Ai luat la cunostinta regulamentul?  a 7. Ce rank doresti?:Slot 8. ->Donatie<-?: Astept reply ul lui alex ^^ de vre-o 3 zile  |  |
 |  |  |
deci asta... "cade":) nu am cerut admin + de asta... TU fiind ownerul ce am scris scriam sa incerc sa TE fac sa INTELEGI
daca poti si vrei ca iti faci timp sa ai de asa natura admini in permanenta on.
Ca sa ma fac mai inteles eu incerc sa te ajut si tot tu ma certi ?:D serios ?
Adica tu din tot ce am scris in acest topic pe care mi l-ai mutat :
intrebare-100-ron-t635.htmlasta e tot ce imi poti raspunde ?
mda...

bat campii ?:) cu ce ?:) ca incerc sa iti aduc idei sa ai un server populat ?:)
ma asteptam ca sa fii un om care e adeptul la ce e corect si important dar... se pare ca ma insel

.. ?!
acum 3 sau 4 zile ti-am dat pm pe forum incercand sa ajut serverul sa donez sa imi iau "un ceva" sa incerc sa dau cumva de tine dar NU PE MESSENGER si a ramas ca pe whatup si am tooooot asteptat raspuns
si ce sa zic acum vad ca imi trimiti "advertisment" ? Adica la ce am scris pe pm ... in "speranta" ca poate poate o sa imi raspunzi mesajul de la tine vine gen avertisment ....
Pai mai Alex am incercat sa vorbim dar vad ca esti mai degraba adeptul la "cainii latra ursul trece" sau "De unde nu e nici dumnezeu nu cere"
Ai luat personal mesajul.... am deschis acest topic sa vorbim ..... ca asta face.. diferenta intre noi si animale... ca si ele comunica.. dar noi putem si scrie

intelegi daca avem acest director "Discutii" de ce sa nu folosim ... ?
AI inchis repede topicul nervos

vorbim comunicam facem schimb de opinie ...
p.s : am scris cu acele "multe" culori sa sara in evidenta

ca la scoala... subiectul.. predicatul

intelegi ?