Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Joi Apr 16, 2026 6:34 pm

Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2 mesaje ] 
Discutam si noi... 
Autor Mesaj
Membru

De ce nu vrei sa vb. si inchizi asa bosumflat un topic destinat pentru a discuta ... ?!?
Ma judeci gresit... si ori o iei personal ori ...?
de exemplu : facem-t632.html
alecsoviki scrie:
Se intelege ce vrei admin. Stiti pe ce se dau adminele si stiti si cum sa le cereti. Numai bateti campii.

dar se pare ca nu ai fost atent... la ce am scris :P si ai scris asa fiind mai impulsiv la cateva posturi pac-pac.
ia uite :
Angel scrie:
Nick-ul cu care jucaţi pe server : Angel
2. De unde eşti? : Bucuresti
3. Cati ani ai? : 34
4. De cât timp joci pe acest server? : de vreo 2 saptamani
5. Ore jucate? : 40-50 :) nu stiu
6. Ai luat la cunostinta regulamentul? :Da
7. Ce rank doresti?:Slot :)
8. ->Donatie<-?: Astept reply ul lui alex ^^ de vre-o 3 zile :)

deci asta... "cade":) nu am cerut admin + de asta... TU fiind ownerul ce am scris scriam sa incerc sa TE fac sa INTELEGI
daca poti si vrei ca iti faci timp sa ai de asa natura admini in permanenta on.
Ca sa ma fac mai inteles eu incerc sa te ajut si tot tu ma certi ?:D serios ?

Adica tu din tot ce am scris in acest topic pe care mi l-ai mutat : intrebare-100-ron-t635.html
asta e tot ce imi poti raspunde ? :-??
mda... :) bat campii ?:) cu ce ?:) ca incerc sa iti aduc idei sa ai un server populat ?:)
ma asteptam ca sa fii un om care e adeptul la ce e corect si important dar... se pare ca ma insel :-?? .. ?!
acum 3 sau 4 zile ti-am dat pm pe forum incercand sa ajut serverul sa donez sa imi iau "un ceva" sa incerc sa dau cumva de tine dar NU PE MESSENGER si a ramas ca pe whatup si am tooooot asteptat raspuns
si ce sa zic acum vad ca imi trimiti "advertisment" ? Adica la ce am scris pe pm ... in "speranta" ca poate poate o sa imi raspunzi mesajul de la tine vine gen avertisment .... :-??
Pai mai Alex am incercat sa vorbim dar vad ca esti mai degraba adeptul la "cainii latra ursul trece" sau "De unde nu e nici dumnezeu nu cere"
Ai luat personal mesajul.... am deschis acest topic sa vorbim ..... ca asta face.. diferenta intre noi si animale... ca si ele comunica.. dar noi putem si scrie :) intelegi daca avem acest director "Discutii" de ce sa nu folosim ... ?
AI inchis repede topicul nervos :) vorbim comunicam facem schimb de opinie ...
p.s : am scris cu acele "multe" culori sa sara in evidenta :ymbringiton: ca la scoala... subiectul.. predicatul :) intelegi ? @-)

http://www.gametracker.com/player/Angel ... 202:27015/
Imagine

Mie Sep 16, 2015 10:14 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail
Sef de echipa

Steam ID: gunner_game
Yahoo ID: vest_alecsoviki
Server Preferat: Cs.Playcs.ro
Detinator Server: Cs.Playcs.ro
Zm.Playcs.ro
Respawn.Playcs.ro
GunGame.Playcs.ro
Nu am nevoie de ideei sa am un server populat. Ti se pare ca nu sunt serverele populate? Serverele le populezi cu munca si bani, nu cu ideei! ;)

Dum Oct 04, 2015 7:01 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM WWW
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 2 mesaje ]