Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Vin Iun 12, 2026 6:05 am

Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 4 mesaje ] 
oUs <3 
Autor Mesaj
Membru

Cerere upgrade!

1. Nick-ul cu care jucaţi pe server [Nu rezervam nick-uri comune gen "Alex" "Ion", etc]: ous
2. De unde eşti? : Planeta Pamant
3. Cati ani ai? : 17
4. De cât timp joci pe acest server? : de cand era pe freakz, 2014.
5. Ore jucate?: 80 ore
6. Ai luat la cunostinta regulamentul? : da
7. Ce rank doresti?: helper
8. ->Donatie<-?: no

repet motivul de upgrade, nu sunt admini pe server iar in maps.ini nu sunt trecute harti pentru a fi generat un ciclu (map cycle), se pun aceleasi doua mape (switch dust/foda) si playerii ies, se pierde average considerabil la server. un admin (rekinu/black si care o mai fi) intra la pastele cailor.
adminii acestui server, daca va respectati pe voi si AVETI CEVA MINTE in privinta ideii mele n-o sa dati contra fara motiv asa cum face MANU. Daca primesc helper nu inseamna ca fur ceva sau ca sunt mai smecher, eu m-am saturat sa tot joc pe aceleasi doua mape.
Analizati si voi situatia serverului inainte sa va exprimati votul, avem nevoie de o groaza de admini, nu mai dati contra fiindca lipsesc cateva minute de la ore sau alte motive banale, incercati sa fiti mai maturi.

Vin Oct 09, 2015 2:11 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail
Membru

Server Preferat: Cs.Playcs.ro
Contra. u ai facut ore stand spec, orele se fac jucand nu stand spec. http://www.girlshare.ro/35087401.8 si nu sunt singurul om care te vazut stand spec. [-x :-q

Respawn.playcs.ro
GunGame.playcs.ro
Imagine
Imagine

Vin Oct 09, 2015 2:25 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM WWW
Membru

Da ma frate, am stat spec o ora. Am stat zece. Am stat doua zeci. Plecam de la PC si lasam totul deschis, eu in comparatie cu tine nu sunt obligat de parinti sa inchid laptop-ul cand merg la masa. Daca joc din 2014 si inca sunt aici inseamna ca mi-a placut.

Tot la mintea ta ramai, manu. E clar ca nu poti gandi si releva la mai mult decat numele celui care cere admin si parerea ta despre el. Ti-am spus sa te gandesti la server si la intentiile mele, nu neaparat cum am facut eu ore. Si, daca stau spec, asta ce naiba inseamna? Inseamna ca raman pe server ca sa nu ies si sa joc cand pot. Am o multime de alte probleme, nu sunt la varsta copilariei de 12-13-14 ani asa cum sunteti majoritatea adminilor de pe server-ul asta, nu mai pune problema doar in felul in care vrei tu s-o pui.

Iti doresc si tie sa faci 80 de ore doar stand spectator, daca tie iti este posibil. multa bafta.

Vin Oct 09, 2015 2:28 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail
Membru

Steam ID: flasshunter69
Skype ID: ionutz9048
Yahoo ID: alex_nitro27
Server Preferat: Black.Playcs.ro
Detinator Server: Black.Playcs.ro
contra :) T/C ! iati adio dupa toate fazele care au fost nu vei primi tu up la grad :) are dreptate MaNu ai facut ore pe spectator esti "jalnic"
o zi buna ! ;)

Vin Oct 09, 2015 4:09 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM WWW
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 4 mesaje ]