"Este strict interzisa urcarea pe Harta a mapelor mici (gen fy_snow) si pe textura hartii (gen intunericul de pe assault) de unde playerii nu pot fi vazuti. Cei care incalca aceasta regula vor primi kick/ban temporar"1.Aceasta este harta mare , deci nu se pune problema "urcarii pe harta a mapelor mici"
2.Nu se afla pe textura hartii , si nici in afara acesteia. Poate fi vazut de playeri
3.Daca nu ma insel , acolo unde este el se poate ajunge pe scara , fara a te folosi de avantajele serverului (multijump , teleport) . Cred ca mapa e cs_assault_december . Stiu ca la cs_assault_mooqoo este scara acolo. Nu stiu daca si la december este ..
Asadar , sunt
contra acestei reclamatii . Nu incepe sa contorizezi activitatea lui Filimon ... :/ Din ce se vede mi se pare ca ai luat putin cam personal incidentul de acum 2 zile , desi stiu sigur ca nu te-a banat intentionat sau avand ceva cu tine . A gresit si a fost avertizat pentru asta .
Daca ii va fi scos accesul , ii va fi scos pentru o greseala mai mare decat asta ... Nu ii va fi scos accesul pentru ca s-a urcat pe harta

.
O zi buna!