|
|
Înregistrare •
FAQ
• Căutare • Membri • Autentificare
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Hush
Membru
|
1. Nick-ul cu care jucaţi pe server [Nu rezervam nick-uri comune gen "Alex" "Ion", etc]: Hush 2. De unde eşti? : Bucuresti 3. Cati ani ai? : 23 ani 4. De cât timp joci pe acest server? : cateva luni. 5. Ore jucate? : 70 6. Ai luat la cunostinta regulamentul? : da 7. Ce rank doresti?: Admin.
8. Tin sa mentionez ca m-am saturat sa dau amx_voteban si sa nu functioneze, sa mi ia doar comanda de votekick, si sa stau sa pierd atat timp degeaba.Vreau comanda de amx_ban si amx_teammenu. Multumesc.
|
| Mie Oct 28, 2015 6:26 pm |
|
 |
|
Dr.Peanut[98]|RO|
Membru
Membru din: Dum Mai 24, 2015 10:20 pm Mesaje: 823 Localitate: Iasi
|
Eu zic pro 
_________________Y!M id: peanut_playcsSkype id : peanut.playcsRegulament respawn.playcs.roRegulament general al forumului 
|
| Mie Oct 28, 2015 6:27 pm |
|
 |
|
djjyuy
Membru
|
pro si de la mine!
|
| Mie Oct 28, 2015 7:36 pm |
|
 |
|
bunica
Membru
Membru din: Lun Mai 04, 2015 8:33 pm Mesaje: 704 Localitate: Brasov
Server Preferat: Cs.Playcs.ro
Detinator Server: Cs.Playcs.ro Zm.Playcs.ro Respawn.Playcs.ro
|
@off comanda amx_voteban merge destul de bine...e probata de mine...
CONTRA privilegiului,nu ai orele necesare si nici macar nu ai citit regulamentul...
Topic inchis!!!
|
| Mie Oct 28, 2015 7:45 pm |
|
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|