|
|
Înregistrare •
FAQ
• Căutare • Membri • Autentificare
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Marius88
Membru
|
Nickname-ul tau : snpy De la cine ai luat banul : ninijaboy Pe ce motiv ai fost banat : nu stiu el a zis ca am aim,dar eu nu joc cu coduri(si nici nu sa pus spec sa vada daca am sa nu cod). Dovada/Argument: ce dovada ca am luat ban direct Data, ora banului: 10:18 11/08/2015 IP-ul tau:188.161.78.10
P.S: frate daca joc bine asta nu in seamna ca am aim pe bune. nici nu sa pus spec sa vada daca am sau nu cod. vreau dovada ca am aim sau wall dece nu mia facut demo sau ss? joc cs de 10 ani, am 25 de ani pe bune crezi ca la varsta asta eu nu stiu cs? daca vezi un pic de hs...asta in seamna ca am aim:)) bine ca nai spus ca am si speed:)))
am fost si eu admin pe un svr,si acolo avem regulii,eu trebuie sa ma pun spec ca sa vad daca are sau nu cod dar el a dat direct de paraca este OWnerul. chiar daca am ban eu pot sa intru pt ca am ip dinamic,dar nu intru pt ca sunt un baiat bun simnt. cer ca gradul lui sa se duca la slot.
|
| Dum Noi 08, 2015 10:30 am |
|
 |
|
Dr.Peanut[98]|RO|
Membru
Membru din: Dum Mai 24, 2015 10:20 pm Mesaje: 823 Localitate: Iasi
|
Asteptam sa vedem ce are de spus ninjaboy . Ai unban pana atunci. Poti juca
_________________Y!M id: peanut_playcsSkype id : peanut.playcsRegulament respawn.playcs.roRegulament general al forumului 
|
| Dum Noi 08, 2015 12:09 pm |
|
 |
|
ninjaboy
Membru
Membru din: Lun Aug 24, 2015 2:50 pm Mesaje: 1407 Localitate: Romania
Skype ID: Nu am!
Yahoo ID: laurentiuciorogar@ya
Server Preferat: Zm.Playcs.ro
Detinator Server: Fost Owner Respawn.
|
IMI CER SCUZE PENTRU CA NU AM APUCAT SA FAC POZE.... SI ALUNA INTREABAL PE LUC3NZO CA AVEA AIM CA NICI NU APUCAI SA IESI CU CAPU AFARA SAU CULMEA MAI TRAGEA SI PRIN PERETI..
SI CAND AM VRUT SAI FAC POZE IAM SPUS LUI LUC3NZO SA-MI MAI ZICA DACA MAI SUNT CODATI SI IN TIMPUL ALA MAM PUS SPEC SI MAM UITAT DE CEILALTI... SI IAM DAT BAN DIN GRESALA AM UITAT CA NU IA-M FACUT POZE SI IMI PARE RAU.
DAR O SA ZICA SI LUC3NZO. ALUNA DACA DORESTI SA MA DOWNGRADEZI NU AM NIMIC IN POTRIVA DACA ASTA CREZI CA EE BINE ATUNCI ASA SA FIE.
P.S. nu i-as fii dat ban pe degeaba credeti ca imi riscam gradul pentru o persoana.. dar in fine...cum credeti asa este bine. multumesc.
|
| Dum Noi 08, 2015 3:16 pm |
|
 |
|
Luc3nz0
Membru
|
Si mie mi sa parut putin suspect snpy, insa nu am apucat sa ii fac demo.
_________________ Y!m: georgian_bz_94 Skype: dj.tortell
|
| Dum Noi 08, 2015 3:30 pm |
|
 |
|
Dr.Peanut[98]|RO|
Membru
Membru din: Dum Mai 24, 2015 10:20 pm Mesaje: 823 Localitate: Iasi
|
Snpy rămâne cu unban pentru ca nu aveti dovada . Data viitoare când dai ban fără dovadă primesti downgrade . Acum vei primi doar un avertisment .
_________________Y!M id: peanut_playcsSkype id : peanut.playcsRegulament respawn.playcs.roRegulament general al forumului 
|
| Dum Noi 08, 2015 3:56 pm |
|
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje ] |
|