1. Nick-ul cu care jucaţi pe server [Nu rezervam nick-uri comune gen "Alex" "Ion", etc]:P1nGu 2. De unde eşti? :Iasi. 3. Cati ani ai? : 15 ani. 4. De cât timp joci pe acest server? :Nu de prea mult timp, dar imi place! [5. Ore jucate? : https://www.gametracker.com/server_info ... uery=P1nGu (Nu am multe, dar promit ca voi face) 6. Ai luat la cunostinta regulamentul? : Da. 7. Ce rank doresti?:Helper, momentan.
Multumesc, pentru timp-ul acordat vizionari,citiri!
Mie Noi 18, 2015 9:16 pm
MaNu67
Membru
Membru din: Dum Mai 31, 2015 11:41 pm Mesaje: 1767 Localitate: Spania , Madrid
Server Preferat: Cs.Playcs.ro
Membru din: Lun Aug 24, 2015 2:50 pm Mesaje: 1407 Localitate: Romania
Skype ID: Nu am!
Yahoo ID: laurentiuciorogar@ya
Server Preferat: Zm.Playcs.ro
Detinator Server: Fost Owner Respawn.
frate eu nu inteleg ceva.. de ce mai scrieti cu atatea culori si de ce va chimuiti atata.... nu mai bine faceati dupa modelul dat, scrisul acela mic. dar in finee... nu esti primul. si apropo , PRO.pentru helper
Contra nu te-am văzut pe server aproape deloc. Da...Acelasi lucru...DE CE VĂ TOT CHINUIȚI SĂ FACEȚI UN TOPIC CU CULORI SI LITERE MARI? credeti ca primiti? depinde doar de votul adminilor si al ownerului.
Joi Noi 19, 2015 1:32 pm
Dr.Peanut[98]|RO|
Membru
Membru din: Dum Mai 24, 2015 10:20 pm Mesaje: 823 Localitate: Iasi
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum