Propun: 1.Atunci cand sunt putini playeri pe server,adminii care sunt prezenti sa lase playerii sa interactioneze activ astfel: a. se face un anunt pe y@ cu urmatorul mesaj "primul care ajunge la x fraguri alege next map" b.cand un player ajunge la numarul de fraguri specificat este atentionat sa aleaga mapa urmatoare. Astfel, playerii nu se plictisesc pe o singura mapa;mapele mici se ruleaza;playerii se simt importanti si reusim in acest mod sa fidelizam jucatorii. Kill,am incercat metoda si merge.Dar as vrea ca si ceilalti admini sa faca la fel.Th
bind "RIGHTARROW" "amx_csay Cine da prima lama alege urmatoarea harta. " eu am pus asa. bind "f6" "amx_csay Cine da prima lama alege urmatoare harta. " o zii buna!!!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum