Nick-ul tau :nab De la cine ai luat banul : nu stiu Pe ce motiv ai fost banat : nu stiu Dovada/Argument: nu exista Data, ora banului:12:13 08.12.2015 IP-ul tau:188.25.17.45
*** nab killed ninjaboy with a headshot from mp5navy *** Apasati C-shopmenu / V-shopmenu2 / F-ultimate / E-parasuta. jsBurak killed asdf with ak47 enzo killed ninjaboy with m4a1 jsBurak killed Lorenzo_87 with ak47 Pentru detalii despre VIP scrieti /vip The server operator has added you to banned list Added to banned list
Mar Dec 08, 2015 12:14 pm
MaNu67
Membru
Membru din: Dum Mai 31, 2015 11:41 pm Mesaje: 1767 Localitate: Spania , Madrid
Server Preferat: Cs.Playcs.ro
Eu l-am vazut pe servar , m-am uitat "el fugitivo" mi sa parut ok si m-am prezentat ca nu l-am banat eu Atat am de declarat (de droguri si prostiuate nu stiu nimic :
_________________ "Je ne regrette rien" Re : Spect by Lorenzo Lorenzo Nico /fb lor3nzo87 /Skype
Joi Dec 10, 2015 9:14 am
bunica
Membru
Membru din: Lun Mai 04, 2015 8:33 pm Mesaje: 704 Localitate: Brasov
Server Preferat: Cs.Playcs.ro
Detinator Server: Cs.Playcs.ro Zm.Playcs.ro Respawn.Playcs.ro
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum