Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Joi Apr 16, 2026 6:34 pm

Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 4 mesaje ] 
Ca discutie..nu reclamatie 
Autor Mesaj
Membru

Jucam pe harta fy_dineiceworld, o harta ca snow...eram 7 8 playeri
Inta pe server beculet(helper) si ma intreaba "SnapY tu nu sti sa schimbi harta" ca tu nu mai harti ca asta joci 4 playeri pe inferno!
da la vot snow si se schimba in snow.. intrebarea este normal ca sa dea la vot aiurea cand era o harta potrivita si plus de asta era si un admin on?
Tot pe mine ma certa ca nu am citit regulamentul etc, pai cred ca el nu prea a citit regulamentul ca se dau mini 3 harti mici la vot nu 1 si plus de asta nu dai la vot daca este o harta mica, dar probabil avea chef sa joace snow si a schimbat-o.. Nu este o reclamatie ci o discutie...

Se blocase am mai dat 2 clikuri si vad ca a aparut de 3 ori..rog sa se stearga 2 merci

Joi Dec 10, 2015 5:06 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail
Membru

Deci, eu am pus fy_snow, SI O PUN TOT TIMPUL cand intru si sunt 6-7 jucatori pe server pentru ca pe snow se umple serverul cel mai usor si cel mai bine, dovada ca apoi au fost 15.In privinta intrebatului vad ca oricum nici tu n-ai intrebat cand ai schimbat alte harti, plus ca dai retry dupa gag...nici nu mai are rost sa continui, dar eu cred c-am procedat corect, eu asa fac tot timpul pt ca pana la urma scopul e sa se umple serverul, nu sa stea 6 jucatori pe dynoiceworld.daca se considera ca n-am procedat e ok, imi asum greseala. :)

Joi Dec 10, 2015 5:31 pm
Membru

Crezi ca de aia erau 8 playeri ca nu era snow? Ci gen snow? Am vazut ca au intrat 15 playeri dupa ce ai bagat snow...din 8 au ramas 5..
Nu mi se pare normal sa dai retry dupa gag atunci cand vorbesti urat.dar eu eram intr-o discutie cu tine si serverul mi-a dat gag nu era normal sa dau retry ca sa terminam discutia?

Joi Dec 10, 2015 6:04 pm
Membru

Discutie fara rost !! Nu vad absolut nici o greseala pentru o schimbare de mapa ,care in schimb a populat serverul.

Si apropo snapy , ai grija cu vocabularul pe server !!

T/C !

Imagine

Joi Dec 10, 2015 6:43 pm
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 4 mesaje ]