|
|
Înregistrare •
FAQ
• Căutare • Membri • Autentificare
|
 |
| Autor |
Mesaj |
|
SnapY
Membru
Membru din: Mar Oct 27, 2015 7:08 pm Mesaje: 115 Localitate: Bucuresti
|
Care este problema ca am schimbat harta? daca tu ai bagat de_eldorado, este o harta mica nu pt 30 de playeri, se ridicau playeri pe gardul din baza si trageau in baza celalta..este "potrivita" harta nu? cum sa te mai intreb daca tu ai bagat acea harta mica la 30 de playeri, am dat direct la vot de_oldk si de_dust4ever2...cu toate ca nu trebuie sa iti dau tie explicatii, ti-am explicat de ce am schimbat-o.... Parerea mea ca tu tragi serverul in jos, comentezi de toti playeri cum trag, ca de ce sta la panda si asa mai departe....dai la vot de dimineata pana seara ba pt kick ba pt harta...si niciodata nu este cazul. Tu mai mult intri sa vorbesti, vorbesti un continu si fara rost, probabil duci lipsa de prietenii...
|
| Lun Dec 14, 2015 7:10 pm |
|
 |
|
ReKinu
Membru
Membru din: Mar Mai 12, 2015 7:55 pm Mesaje: 153 Localitate: London
|
Eu zic ca mai bine dati la vot cand e de schimbat harta .. si daca sunt si alti admini sa va consultati .. nu care cum apuca si are chef sa schimbe mapele .. atata mancarim,e intre admini rar vezi .. Alecs ar trebui sa mai faca reducere !!
| Mar Ian 12, 2016 8:04 pm |
|
|