Am eu o propunere daca sunteti de acord. 1.Eu zic ca nu strica putina Reclama pe alte servere de zm,daca lucram in echipa putem sa facem ceva. 2.Eu zic ca ar trebui sa postam in continoare pe fromuri de cs asa poate mai a tragem ceva. 3.nar fi rau daca am mai schimba ceva cum a spus si bLack,playeri pleaca unde este mai bine. 4.Eu zic ca nar fi rau ca fie care player sa primeasca 100 de ammo la fie care runda castigata ar fi un mic joc pt playeri cel care castiga primu o Runda primeste 100 de ammo. In cercare morte nu are.sper ca va place Puteti posta si voi aici daca a veti propuneri mai bune de cat ale mele si in rog pe bLack sa nu in chida Topicgul pt ca mai iam ceva idei
PRO o ideie buna te sustin ) calm nu inchid nimic chiar ma bucur ca in sfarsit cineva a observat ca trebuie reclama si ceva schimbari O zi buna !!! P.S cine are Idei sa lase topicuri sau sa posteze aici ! orice ideie noua e bine venita !
Lun Iun 29, 2015 7:25 pm
AnTiDoT
Membru
Membru din: Dum Mai 31, 2015 8:01 pm Mesaje: 106 Localitate: Ploiesti
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum