|
|
Înregistrare •
FAQ
• Căutare • Membri • Autentificare
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 8 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Laurentiu24
Membru
|
Nu stiu si nu ma intereseaza cum a primit admin,dar nu isi face treaba deloc. Tre` sa ma rog de el sa dea un ban cand e pe fata?? A dat doua absolut degeaba si numai pe ala care trebuia nu...luati masuri.Multumesc! Nick-ul tau : Larry Nick-ul adminului pe care il reclami :Manu Concluzii si consecintele care le astepti :  Motiv/dovada/argument : http://www.girlshare.ro/34899393.1
|
| Vin Iul 03, 2015 1:24 am |
|
 |
|
Ryu Hayabusa
Membru
Membru din: Mar Mai 12, 2015 8:54 am Mesaje: 428 Localitate: Constanta
|
Adminu la castigat la concursu cu codati,eu nu pot vedea demou sa vad despre ce e vb,rog admini sa vizioneze demoul si sa va spuneti parerea personala sa stim ce decizie sa luam,daca va fi cazul binenteles.
_________________ I Love Counter Strike
|
| Vin Iul 03, 2015 1:31 am |
|
 |
|
Laurentiu24
Membru
|
in demo se vede aim`ul respectivului player nu si "inactivitatea" adminului (din pacate) ,nici macar de cate ori l`am rugat ca macar sa se uite,poate am eu halucinatii la ora asta.
|
| Vin Iul 03, 2015 1:35 am |
|
 |
|
Ryu Hayabusa
Membru
|
Atunci situatia se schimba,sti destul de bine ca nu te poti uita dupa toti codatii,daca el se uita in timpul acela dupa alt codat era ceva normal sa nu iti dea atentie,unul singur nu poti face fata la toti,si mai ales ca trebuia sa le faca si demo in acelas timp,incercati si voi sa fiti mai rabdatori cu admini cei noi,dureaza putin pana isi intra in rol,eu cred ca toti am fost asa la inceput. Ai sa incercam sa nu facem reclamatii din orice motiv si sa ne ajutam intre noi.
|
| Vin Iul 03, 2015 1:48 am |
|
 |
|
Laurentiu24
Membru
|
Credema ca e pentru prima data cand fac reclamatie la un admin si sper sa fie si ultima...dar m`am enervat rau si am motive. Si plus de asta se juca 4-4,nu era deloc ocupat cu altcineva 
|
| Vin Iul 03, 2015 1:58 am |
|
 |
|
MaNu67
Membru
Membru din: Dum Mai 31, 2015 11:41 pm Mesaje: 1767 Localitate: Spania , Madrid
Server Preferat: Cs.Playcs.ro
|
scz scz scz eu team dat din gresala erau vro 3 codati eu nu am admin sa le dau repede kick/ban eu am helper,si trebuie sa dau vote casa pot face ceva imi cer scz pt ca team dat din gresala team pus pe tine la voteban am verut sai dau ban lu Gabi http://www.girlshare.ro/34890813.1 credema ca nam vrut sa iti dau scz!
_________________Y!M:Playcs.manuCs.playcs.roZm.playcs.roRespawn.playcs.roGunGame.playcs.ro 
|
| Vin Iul 03, 2015 2:42 am |
|
 |
|
zaWalk
Membru
Membru din: Dum Iun 14, 2015 6:57 pm Mesaje: 76 Localitate: Iasi
|
Manu fii mai atent !! Si vezi ce faci 
_________________ zaWalk <3 Playcs.ro
|
| Vin Iul 03, 2015 10:09 am |
|
 |
|
Ryu Hayabusa
Membru
|
Ai sa no mai lungim si so lasam asa cum a picat,pe viitor sa fi mai atent manule. Manule el nu sa referit ca lai fi banat pe el ci ca ai banat ul alt player decat pe cel pe care ti-l zisese el. Pentru tine zaWalk numai face offtopic aiurea,data viitoare uitate la demo sa vezi exact despre ce e vb inainte sa raspunzi,si sa nu imi zici ca lai vazut ca mam uitat la downloduri si nu il luase nimeni atunci. Lucrul acesta e valabil pentru toti admini si playerii. Topic Inchis.
|
| Vin Iul 03, 2015 2:24 pm |
|
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 8 mesaje ] |
|