| Autor |
Mesaj |
|
TuPac
Membru
|
Nick-ul tau : TuPac Nick-ul adminului pe care il reclami : Rechinul Concluzii si consecintele care le astepti : Remove ! Motiv/dovada/argument : [ ex: print screen/demo asupra adminului reclamat ] http://www.girlshare.ro/34876315.1Am facut reclamatie pentru ca s-o inchis topicu cu unban ! Vreau masuri impotriva acestui "admin".
|
| Vin Iun 26, 2015 7:54 pm |
|
 |
|
Ryu Hayabusa
Membru
Membru din: Mar Mai 12, 2015 8:54 am Mesaje: 428 Localitate: Constanta
|
Nu se poate da remove pentru asa ceva,un avertisment sau o mustrare ar mai merge,remove in niciun caz.
_________________ I Love Counter Strike
|
| Sâm Iun 27, 2015 1:47 am |
|
 |
|
TuPac
Membru
|
Aici e vorba de ban. In alea 200 de minute puteam sa fiu top1 sau sa fac ore , sa ajut playeri etc. Daca ma apuc si eu sa dau ban la admini ce se intampla ? Nu pot sa accept asa ceva .Niciodata nu mi sa intamplat asa ceva si mi se pare oribil. Sa vedem ce se intampla ..
|
| Sâm Iun 27, 2015 1:09 pm |
|
 |
|
Acer
Membru
Membru din: Lun Mai 04, 2015 9:47 pm Mesaje: 46 Localitate: Sibiu
|
Contra remove. Pro downgrade! Ii inadmisibil sa ne banam intre noi.
|
| Sâm Iun 27, 2015 2:05 pm |
|
 |
|
ReKinuL
Membru
|
eu sunt proo remove ... si e inadmisibil ca un admin sal ia la **** pe alt admin ... cu texte :nu meriti adminu ca ai donat si nui pe merit !"! ce zici .. eu da sunt pro stergere admin .. atata si la mine ca si la el !! si apoi la fel pro downgrade si la el pentru urmatoarele motive : 1. schimbare ,mapa dupa bunul plac si in ce minut are chef ... fara a da la vot 2. ia la mijto admin cu grad mai mare . 3 . sta pe servver ii vede pe cine joaca cu awp da nu vede pe cei cu speed si aim . 4 . nu lam vazut niciodata sa stea spec sa scoata botii .. .. ( daca nu stie care sunt booti i explic eu .. uitate la inceput de runda ca sunt playeri care se misca putin de tot la cate o secunda .. fara sa faca altceva nmimic sau se invart roata. 5 Alexs sa se mai uite la loguril;e cum vb un admin .. cu amenintari ... ... deci sa vedem cine e pro ?
Si daca era dupa mine i stergeam de tot sadminul .. poate ca am donat poate nu .. dar sa ia in calcul asa : daca nu doneaza nimeni ai sa joci in pc cs cu botii .. sa nu uiti ca cei care doneaza o fac ca sa joci tu si sa faci **** mare ! pentru ca hostu e pe banii nu e free ! si .. nu ma tii tu cu alocatia ta .. !!
Ultima oară modificat de ReKinuL pe Sâm Iun 27, 2015 5:35 pm, modificat 1 dată în total.
|
| Sâm Iun 27, 2015 3:31 pm |
|
 |
|
Ryu Hayabusa
Membru
Membru din: Mar Mai 12, 2015 8:54 am Mesaje: 428 Localitate: Constanta
|
Va rog frumos sa numai folositi cuvinte vulgare,incercati sa va comportari ca niste oameni maturi nu ca niste copii. Este permis schimbarea mapei in cazul in care plansa este prea mica si numarul de jucatori este prea mare. Nu conteaza cum si in ce fel ai primit adminul atata timp cat iti faci datoria e ok. Certurile si cuvintele ce contin injurii sunt intersise atat intre simpli playeri cat si intre admini. Acuzatiile fara probe nu sunt luate in considerare,ma refer la acuzatiile aduse la adresa lu tupac de catre tine rekine. Deciziile nu se iau dupa vorbe ci dupa fapte. Daca ai (ati) gresit esti,sunteti buni de plata. Greseala se plateste indiferent de functia pe care o detii,asta ca sa nu creada careva ca se tine cont de relatii,pile sau cum vreti voi sa-i ziceti. Decizia se va lua de catre owneri dupa ce va analiza reclamatia si probele aduse in ea. Va doresc o zi buna la amundoi.
_________________ I Love Counter Strike
|
| Sâm Iun 27, 2015 4:55 pm |
|
 |
|
ReKinuL
Membru
|
cred ca nu sunt nefondate .. daca ai acces la consola si la loguri ai sa vezi ca sunt 100% reale ,,,
Ryu: Numai owneru are acces,tocmai deaia am zis ca decizia se va lua de catre owneri dupa ce va analiza probele care sunt si cele din consola.
|
| Sâm Iun 27, 2015 5:39 pm |
|
 |
|
bunica
Membru
Membru din: Lun Mai 04, 2015 8:33 pm Mesaje: 704 Localitate: Brasov
Server Preferat: Cs.Playcs.ro
Detinator Server: Cs.Playcs.ro Zm.Playcs.ro Respawn.Playcs.ro
|
Zici ca suntetii doi "copii" care se cert pt. o jucarie. In urma reclamatie se va alege doar cu un advertisment. In loc sa va ocupatii amndoi pt.niste treburii mai grave,voi va certatii! SA VA FIE RUSINE LA AMNDOI!!! Reveniti-va ca doar suntetii oameni,nu copii!
|
| Sâm Iun 27, 2015 11:49 pm |
|
 |
|
John Silver
Membru
Membru din: Dum Mai 03, 2015 11:59 am Mesaje: 321 Localitate: Iasi City
|
Aoleo.
Rekine nu mai da omule ban, mai ales atat de mare! Era de ajuns un kick sa ii atragi atentia (ca a pus mapa precedenta). As dori comunicare intre voi.. Nu certuri orbesti.
T.C.
| Dum Iun 28, 2015 12:10 am |
|
 |
|
alecsoviki
Sef de echipa
Membru din: Vin Mai 01, 2015 11:27 pm Mesaje: 901 Localitate: Germania
Steam ID: gunner_game
Yahoo ID: vest_alecsoviki
Server Preferat: Cs.Playcs.ro
Detinator Server: Cs.Playcs.ro Zm.Playcs.ro Respawn.Playcs.ro GunGame.Playcs.ro
|
P.S. Data viitoare vino cu dovada, nu, de genul: sa verifice ownerul consola. Thnx
|
| Dum Iun 28, 2015 4:39 am |
|
|