| Autor |
Mesaj |
|
Mereni
Membru
|
Nick-ul tau :Mereni Nick-ul adminului pe care il reclami :ReKiNu sau ceva de genul. Concluzii si consecintele care le astepti :Cer remove pentru ca nu se uita pe un codat , pe care i'l reclam de 3-4 ori , si el continua sa se joace . Motiv/dovada/argument : [ ex: print screen/demo asupra adminului reclamat ] Sper ca se vede aici :) http://www.fileshare.ro/e3171984869
|
| Mie Ian 13, 2016 8:43 pm |
|
 |
|
ReKinu
Membru
Membru din: Mar Mai 12, 2015 7:55 pm Mesaje: 153 Localitate: London
|
in sfarsit am si eu una ... tre sa percutezs care cum zice .. daca e mai bun ca tine e codat .. daca e mai slab e praf .. ... !! .. de ce nu iai facut demo si la ala care zici ca e codat .. 
| Joi Ian 14, 2016 7:13 pm |
|
 |
|
SnapY
Membru
Membru din: Mar Oct 27, 2015 7:08 pm Mesaje: 115 Localitate: Bucuresti
|
mereni nu cred ca admini sunt obligati sa sara la secunda pt ca zice un player de alt player ca e codat... eu cand intru pe server nu pot juca mai mult de 3 minute pt ca sar toti ca ala e codat, ca ala are aim si asa mai departe. Lasati admini sa mai si joace si nu mai faceti reclamatii inutile.
|
| Joi Ian 14, 2016 7:30 pm |
|
 |
|
Lorenzo_87
Membru
Membru din: Lun Mai 25, 2015 1:04 pm Mesaje: 360 Localitate: Buzau - Centru Vechi
|
Poate sardina , pardon rechinu nu e adminul model  , dar nici nu-i poti da remove pt o asa BANALITATE ABERANTA 
_________________"Je ne regrette rien"Re : Spect by Lorenzo Lorenzo Nico /fb lor3nzo87 /Skype  
|
| Vin Ian 15, 2016 10:37 am |
|
 |
|
ReKinu
Membru
|
Lorena poate nu sunt model .. dar aratami unu model pe aici .. nimeni nu e perfect ... 
| Vin Ian 15, 2016 7:47 pm |
|
 |
|
stillgoree
Membru
|
Mereni are dreptate ,a fost in + rekinu la faza asta !! nu stiu ce a fost cu el remove e cam dur avand in vedere ca chiar in momentul de fata sunt 3 codati pe server si nimeni nu are ce sa le faca (din lipsa de admini ) ia rekine si dovada lu mereni http://www.girlshare.ro/3489187531.5
|
| Sâm Ian 16, 2016 4:26 pm |
|
 |
|
ReKinu
Membru
|
am vazut dovada ... fa cerere sami dea remove si gata ... nu mam nascut cu adm,in si nici nu dau explicatie la nimeniu .,. cand vad codat i dau ban si gata ... nu pot to0t timpul sa intru cand i se scoala la fiecare .... hai dami in cap ca nu am dat ban la comanda nush cui ... aruncami pietre iun geam altadata sa intru pe cs ...un admin sa imi dea remove sau sa inchida topicu .. si ce degradare vrei mah? am cel mai mic admin .. si sunt printre mai vechi de pe serverele lu alecs .. pe asta si pe zm in special .. si nam grad ca altii de boss ... asa ca cu remove sau fara remove tot eu sunt ... si tot asa joc ..  .. hai sa discutam o luna pe baza unei reclamatii ... 
| Sâm Ian 16, 2016 6:21 pm |
|
 |
|
MaNu67
Membru
Membru din: Dum Mai 31, 2015 11:41 pm Mesaje: 1767 Localitate: Spania , Madrid
Server Preferat: Cs.Playcs.ro
|
Chiar daca un admin e fara experienta si invata,chiar daca e cu experinta,nimeni nu sa nascut invatat,e nevoie sa-l anunti doar odata si se ocupa de codatul anuntat,dar unii jucatorii anunta de mai multe orii un codat si daca nu le raspunzi direct,fac galagie,trebuiesc dovezii cand se da un ban pt.a nu fii tras la raspundere,de ce ia dat si nu are demo... Avetii si voi putina rabdare.. incercati si voi sa fiti mai rabdatori cu admini..Ai sa incercam sa nu facem reclamatii din orice motiv si sa ne ajutam intre noi. As dori comunicare intre voi.. Nu certuri orbesti. @off nu mai are voie omul sa joace ca gata reclamatie. Avetii si voi rabdare.. 
_________________Y!M:Playcs.manuCs.playcs.roZm.playcs.roRespawn.playcs.roGunGame.playcs.ro 
|
| Sâm Ian 16, 2016 7:15 pm |
|
 |
|
stillgoree
Membru
|
Manu dovada nu a venit de la reclamant ci de la mine !! Un avertisment ar fi mai mult decat corect si sunt sigur ca data viitoare Rekinu o sa fie mai promt !! Oricine care face cerere de admin (de orice fel ) trebue sa stie ca odata cu gradul vine si o oarecare responsabilitate!! Se vede clar in demo ca lam rugat pe Rekinu sa ii dea ban lu Andrei ! Manu ,,dupa cate spune chiar Rekinu nu e chiar nou in comunitate !! (am cel mai mic admin .. si sunt printre mai vechi de pe serverele lu alecs .. pe asta si pe zm in special .. si nam grad ca altii de boss ...) Cel mai corect ar fi un avertisment si cu siguranta va spun ca Rekinu o sa fie un admin mult mai bun !!
|
| Lun Ian 18, 2016 11:46 am |
|
 |
|
ReKinu
Membru
|
Nusunt nou .. si nici tu nu esti vechi .. ai ceva sa ma reclami .. deschide topic si reclama .. omu a reclamat sa decida owneru .. nu musca din lapte !
| Joi Ian 21, 2016 10:26 pm |
|
|