Am o mica propunere .. sa se puna si regulamentul pentru joc .. deoarece unii admini cred ca uita care e regulamentul privind administrarea serverului.. adica ..? schimba mapa cum cred ei ca e mai bine .. .. dau la vot cand nici nu e gata mapa ... dau muduri la cerere . vorbesc cu amx_tsay .. de parca e chatu de pe mess .. sau mirc .. dau modurile si de trebuie si de nu .. ( nu am zis ca sa nu se dea dar este la admin panel .. sa dai ALEATORI .. ADICA START SNIPER .. START .. NEMESIS ... fara a alege un nume .. si serverul alege singur .. asa nu mai sunt discutii ! ) Exact pentru treaba aceasta .. ar trebuii pus regulament ca sa stie fiecare ce are de facut ... daca Alecs nu are timp fac eu unu .. doar ca o sa fie cam strict ! Daca tot se dau admine macar sa se respecte cat de cat !!
Mie Iun 03, 2015 9:19 pm
bLacK
Membru
Membru din: Dum Mai 31, 2015 11:50 am Mesaje: 686 Localitate: Buzău
Steam ID: flasshunter69
Skype ID: ionutz9048
Yahoo ID: alex_nitro27
Server Preferat: Black.Playcs.ro
Detinator Server: Black.Playcs.ro
o ideie buna rekine faza cu mape-le ar trebui sa se dea vot cred eu in ultimele 5 minute nu cand au ei chef sau ca asa vor jucatori iar la faza cu modurile la fel 1-2 moduri la distante mari de timp poate un mod pe 15 minute sau chiar mai rar sa lasam jocu sa isi mentina cursu dar o ideie buna cu un regulament si faza cu amx_tsay ai dreptate sa se rezolve O zi buna!!!
Mie Iun 03, 2015 9:24 pm
AnTiDoT
Membru
Membru din: Dum Mai 31, 2015 8:01 pm Mesaje: 106 Localitate: Ploiesti
Ft buna ideea Gg, Black sunt partial de acord cu tne, daca sunt 14 playeri spre exemplu pe harta zm_cemetery si dupa 5min ies 9 playeri si mai sunt de jucat 15-20demin ce ar trebui sa jucam pe o harta mare? Trebuie sa schimbam, eu sunt de parere ca trebuie jucat cam oricare dintre aceste harti de pe map list. Si mai vin cu un argument nu credeti ca ar trebuii sa repetam aceeasi mapa dupa 60 min? Eu nu sunt de acord cu asta macar dupa 90min sa revina harta respectiva. Sa ne obisnuim sa incercam si harti diferite.
Mar Iun 09, 2015 10:27 am
alecsoviki
Sef de echipa
Membru din: Vin Mai 01, 2015 11:27 pm Mesaje: 901 Localitate: Germania
Steam ID: gunner_game
Yahoo ID: vest_alecsoviki
Server Preferat: Cs.Playcs.ro
Detinator Server: Cs.Playcs.ro Zm.Playcs.ro Respawn.Playcs.ro GunGame.Playcs.ro
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum