Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Vin Apr 17, 2026 10:35 am

Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 13 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
unban Filimon 
Autor Mesaj
Membru

Nick-ul tau : Filimon
De la cine ai luat banul : nu stiu cine mia dat
Pe ce motiv ai fost banat : nu este nici un motiv mia dat degeaba
Dovada/Argument: ......
Data, ora banului: 30.07.2015 ora 20.08
IP-ul tau: 89.39.13.202:27015

vreau va rog frumos dovada care mia dat ban si da nu mai dea degeaba

multumesc

RYU TOT BANAT SUNT
MULTUMESC PENTRU INTELEGERE
AM TRIMIS SI EU PAROLA SI NICK LA SLOT POATE SE REZOLVA SI PROBLEMA ASTA :

IP; 192.168.2.100

VA ROG FRUMOS SA IMI SCOATETI BANUL CAT MAI REPEDE VREAU SA JOC NU VINE CU DOVEZI CA NU ARE DE UNDE DOAR LA SCOR 109-9 DAR O SA AFLU CINE MIA DAT SI VA ROG SA LUATI MASURI
NU ESTE POSIBIL ASA CEVA :sad: :sad: :sad:

GATA MI-AM AMINTIT SINGURUL CARE ERA PE SERVER ERA RMY EL MIA DAT SIGUR BAN VA ROG SA LUATI MASURI IMPOTRIVA LUI MULTUMESC

IP 192.168.2.100
IP 192.168.2.100

MULTUMESC

SE MAI POATE JUCA PE SERVER DACA DA SCOTETI BANUL DACA NU NU ESTE NICI O SUPARARE GASESC ALT SERVER .

SI SA II FIE CLAR EU NU AM JUCAT IN VIATA MEA CU CODURI SI NICI NU STIU SA BAG
NU ARE CUM SA FIE PROBE CA NU AM CODURI DAR DACA DOVEDESTE EU MA LAS DE CS DACA NU VA ROG SA II RETRAGETI ADMINUL DAR SA FIE CLAR DOVEZILE SI NU TRUCATE SA SE SCOATA
\EU NU SUNT UN COPIL TAMPIT CARE SA JOACE CU CODURI EU JOC DE 15 ANI COUNTER BINE INTRERUPT NU CONSTANT DAR ASTA NU CONTEAZA

VA ROG SA IMI SCOATETI BANUL PANA VINE "" CU DOVEZI "" ASA STAU 2 SAPTAMANI PANA SCOATE EL
AM STAT 3 ZILE CAT SA MAI STAU BAREM IMI ZICETI DA SAU NU SI NU MAI INTRU SI GATA
MULTUMESC DE INTELEGERE

IP : 192.168.2.100
192.168.2.100

chiar nu stiu ce are cu mine nu am deranjat pe nimeni joc si atat. sa uitat toti admini de o gramada de ori la mine si sunt ok dar o fii invidios pe mine ca sunt mai bun decat el :)))
joc de aproape 1 an si nu am avut probleme sau reclamatii ma stie toti admini doar el nu ma stie ca nu prea intra rar il vad :P

va mai rog o data lasatima sa joc atat vreau nu vreau nimic mai mult
uite pentru asta va rog sa il iertati pe RMY a facut si el o greseala dar sper sa nu se mai repete
multumesc de intelegere

Ultima oară modificat de Filimon pe Sâm Aug 01, 2015 5:21 pm, modificat de 6 ori în total.

Joi Iul 30, 2015 7:10 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail
Membru

nu se poate asa ceva daca se da si ban la scor ca am avut 109 cu 9 si mia dat ban este grav sa se lase de admin sa imi arate si mie demo sau vreo dovada eu joc de mult pe server si nu mii sa mai intamolat asa ceva trebuie sa ma las sa ma ia sa nu iau ban va rog sa luati masuri multumesc pentru incredere

Joi Iul 30, 2015 7:23 pm
Membru

Ryu Hayabusa nu este posibil sa mii se dea ban degeaba ca am avut scor bun 109 cu 9 te rog sa iei masuri si te rog sa ceri dovada daca nu are sa nu se mai intample eu joc de mult pe serverul asta daca il deranjeaza scorul care il fac o sa ma las sa ma ia sa fie fericit adminul care mia dat ban

DAR ITI ZIC 100 LA 100 CA NU ARE NICI O DOVADA . CA EU NU JOC CU CODURI

Joi Iul 30, 2015 9:11 pm
Membru

Imi pare rau sincer rau pentru ce sa intamplat,sa sti ca erai ultima persoana la care ma asteptam sa primeasca ban pentru cod.
Eu acum am venit de la munca din tura a 2,deci nu am stiut de treaba asta,Intru acum pe server si iti scot banu.
Vreau sa stiu si eu care e acel admin care la banat si sa prezinte si dovada cu el daca-l are,si sa nu aud ca a fost banat doar pe baza scorului,vam zis de nenumarate ori sa numai dati ban la playeri fara dovezi ca va las fara admine.
Pe baza greselilor voastre pierdem jucatori vechi si foarte buni,bagativa mintile in cap si facetiva datoria cum trebue si fara greseli.
Tiam scos banul,incearca sa folosesti butonul edit daca vrei sa mai adaugi ceva la cererea ta,ai deja 3 reply unul dupa altul.

Vin Iul 31, 2015 1:38 am
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM
Membru

Filimon ban? Adminul care a dat ban sa prezinte urgent demo !

Vin Iul 31, 2015 3:39 pm
Membru

Normal ca inca mai ai ban,tu miai dat ip de la server nu ip tau ;) ,dami ip tau daca vrei sa iti scot banu.
Cat despre domnul RmY se va alege cu un downgrade,este a 2 abatere a sa.

Sâm Aug 01, 2015 12:22 am
Membru

Am demo cu Filimon!! eu il pot vedeala mine la playdemo Filimon.dem!! se vede clar wall si aim!!! o sa scot si o sa-l urm pe forum pana atunci va rog nul debanati!!!!

Demou trebuia sa-l pui in lista ta imediat dupa ce lai banat,fara probe nu putem tine un player banat,grabestete cu demo si pe viitor njumai da ban la playeri fara probe.

Sâm Aug 01, 2015 11:22 am
Membru

Pai posteaza-l.

Sâm Aug 01, 2015 11:49 am
Membru

din cate stiu io filimon e un jucator vechi la noi pe server.!!

Dum Aug 02, 2015 2:46 pm
Membru

Ia vezi iara,ti-am scos banurile de pe toate ip-urile care mi lea-i dat,inclusiv pe nume.

Dum Aug 02, 2015 2:58 pm
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 13 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul