|
|
Înregistrare •
FAQ
• Căutare • Membri • Autentificare
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 6 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
PL@Y_BOY
Membru
|
Nick-ul tau : PL@Y_BOY De la cine ai luat banul : MaNu Pe ce motiv ai fost banat : A fost o greseala,cica eu jucam cu awp si eu am jucat doar cu m4a1... Dovada/Argument: am facut print la consola din pacate nu am pozele...unele poze nu mi se salveaza pe steam Data, ora banului: 30.07.2015 IP-ul tau: 89.123.231.128:27005
P.s. Daca totusi eram vinovat la awp se da permanent fratilor? Plus de asta uitati-va data viitoare care cum joace,daca ma mai banati aiurea imi caut alt server,nu am timp pt greselile altora!
O zi buna!
|
| Joi Iul 30, 2015 4:45 pm |
|
 |
|
Ryu Hayabusa
Membru
Membru din: Mar Mai 12, 2015 8:54 am Mesaje: 428 Localitate: Constanta
|
Nu ai cum sa iei Permanent pentru Awp,oricum,atata timp cat nu este nici o dovata impotriva ta ca ai fi folosit vreun cod si ai primit doar pentru Awp,iti voi scoate eu banu pana revine Adminul in cauza cu un argument ceva. Vam mai spus sa numai dati ban pentru Awp,datile doar slay si kick. Ai unban pana se rezolva problema ta.
_________________ I Love Counter Strike
|
| Vin Iul 31, 2015 2:01 am |
|
 |
|
PL@Y_BOY
Membru
|
Chiar nu inteleg de ce unele poze nu mi se salveaza....ca iti aratam de la consola cand mi-a dat permanent....Nu am nimic impotriva lui poate fi o greseala dar totusi nu am jucat niciodata cu awp pe server la voi. O seara placuta. p.s. sper ca mi-ai dat si la ip unban ca aseara nu puteam intra.
|
| Vin Iul 31, 2015 7:34 pm |
|
 |
|
Ryu Hayabusa
Membru
Membru din: Mar Mai 12, 2015 8:54 am Mesaje: 428 Localitate: Constanta
|
Ti lam dat aseara pe la 3 dimineata ora Romaniei,evident ca erai tot banat cand ai incercat,atata timp cat adminul in cauza nu prezinta nici o dovada nu putem lua nici o masura. Sa imi zici daca merge sa intri sa pot inchide topicul.
_________________ I Love Counter Strike
|
| Sâm Aug 01, 2015 12:14 am |
|
 |
|
PL@Y_BOY
Membru
|
Da,pot sa intru acum. Multumesc! 
|
| Lun Aug 10, 2015 11:37 am |