Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Vin Apr 17, 2026 9:26 pm

Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 10 mesaje ] 
Unban Un TiP 
Autor Mesaj
Membru

Nick-ul tau : Un TiP
De la cine ai luat banul : tupac
Pe ce motiv ai fost banat : i se pare lui, cod
Dovada/Argument: astept un demo, era pe spect de ceva minute in momentul respectiv.
Data, ora banului: 2 PM 5 iunie
IP-ul tau: am dinamic

Doresc doar scoaterea banului sa ma pot juca, nu mai vreau helper sau alte functii, nu doresc sa fiu coleg cu tineri fara prea multa experienta.
Am mai avut reclamatii, si admini precum Peanut sau Votka nu au gasit nimic suspect.

Vin Iun 05, 2015 1:19 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail
Membru

http://www.girlshare.ro/34814732.7
Nici nu doresc comunitatii un admin ca tine. :)

Vin Iun 05, 2015 1:22 pm
Membru

Sa vedem si parerea altora.
Ca dai hs unui player afk :)) nu e nici-o smecherie
Nu stiu cui ai vazut tu ca ii dai prin 3 helmuri. Dar departe de adevar.
PS. slot sau helper nu e egal cu admin. Asa ca fapt divers ;)
Si de ce la tine tremura arma in demo? in toate demo-urile. Jucatorul nu are experienta asta in joc.

Vin Iun 05, 2015 1:35 pm
Membru

Nu mai comenta dupa fiecare comentariu, nici nu ai citit nici regulamentul si tu vrei si admin? Nasol. Dece tremura tinta? Asta intreaba-te singur frate. Doara nu-mi tremura ecranul mie sau tie monitoru.

Vin Iun 05, 2015 1:39 pm
Membru

TuPac scrie:
Nu mai comenta dupa fiecare comentariu, nici nu ai citit nici regulamentul si tu vrei si admin? Nasol. Dece tremura tinta? Asta intreaba-te singur frate. Doara nu-mi tremura ecranul mie sau tie monitoru.

1. Si cu asta te las in lumea ta, sa isi dea cu parerea altii mai mari in rang decat tine, iti dadeam un raspuns, NU comentam ca la facebook !
2. Vezi alte demouri puse de tine, crazy de exemplu, ai acelasi fenomen in care tremura ARMA, NU TINTA. Incearca un demo pe un coleg, s-ar putea sa ai aceeasi minune si omul n-are nimic.
3. Invata sa vorbesti prietene, o comunitate care cauta staff, cauta jucatori, dar are oameni ca tine... care pun injurii la reason... nu te gandesti ca o dai in bara si vine unul ca mine sa iti ceara unban sau sa iti ceara o explicatie decenta.

Vin Iun 05, 2015 1:45 pm
Membru

Prietene, 1 la mana ce-ti pasa daca tremura arma ? Eu joc depe pc pentium 2 pentru ca al meu e stricat poate e lagg, tu la tinta trebuie sa te uiti nu la arma, arma n-are nici o legatura. Ce reason sa pun la un infect de codat ca tine? Urasc cel mai mult oameni care fara sa munceasca si sa invete baga coduri pentru a fii smecher, cu toate ca nici cu cod nu te stii.
Am terminat-o cu tine, eu nu ma mai cert. O sa vedem ce zic altii !

Vin Iun 05, 2015 1:49 pm
Membru

Server Preferat: Cs.Playcs.ro
Detinator Server: Cs.Playcs.ro
Zm.Playcs.ro
Respawn.Playcs.ro
Daca lu tupac i se pare cod,asta ce mai e?asta nu e cod? http://www.girlshare.ro/34814573.2 ?
banlist-bunica-t119.html esti banat si de mine!ori iti rezervi numele ori ramai cu banul!

Vin Iun 05, 2015 1:57 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM
Membru

Bunica, ce vrei sa spui ca nu are in demo-ul meu ? Oricum si daca nu ai, o sa ramai cu banul de la bunica deci nici nu mai conteaza.

Vin Iun 05, 2015 2:00 pm
Membru

@ bunica, acela nu sunt eu, mentine banul respectiv. de asta am si cerut nume rezervat, daca te uiti e copiat fiind Tip nu TiP (cu P majuscula). si l-am mai vazut online chiar si eu.

problema e in cazul de fata cand banul l-am primit fiind eu online si stiind cel mai bine ca nu am nimic. de asta am si facut cerere, sa fie examinat demo-ul de fata. ca e vorba de xp-ul facut pe nume. altfel daca aveam coduri sau nu ma interesa jucam cu alt nume si nu ma interesa de o greseala.

Vin Iun 05, 2015 3:01 pm
Membru

Server Preferat: Cs.Playcs.ro
Detinator Server: Cs.Playcs.ro
Zm.Playcs.ro
Respawn.Playcs.ro
De data asta te iert,fa ore si rezervatii numele sa nu mai ai probleme de genu...data viitoare va fii mai rau...
Poti juca linistit!

Sâm Iun 06, 2015 10:59 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 10 mesaje ]