Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Sâm Apr 18, 2026 12:00 am

Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 10 mesaje ] 
Unban TuPac 
Autor Mesaj
Membru

Nick-ul tau : TuPac
De la cine ai luat banul :Rechinul
Pe ce motiv ai fost banat : Cand am intrat era o mapa mica , si mai mica decat buzz la 13vs13 playeri, am schimbat repede mapa in dust2 sa fie mai mare, ca playeri se rupeau acolo, dupa care ma ia domnul rechinu la intrebari, si imi zice ca poate raman fara admin, si imi da ban 200 min.
Dovada/Argument: http://www.girlshare.ro/34876315.1
Data, ora banului: 25.06.2015
Cer sa se ia masuri pentru banul degeaba, da ban la admin care interzice regulamentu si ameninta
, si asta e interzis.

Joi Iun 25, 2015 6:24 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail
Membru

Doresc cat mai repede unban-ul ca mi-am facut pc-u si vreau sa joc ! Nu pierd timpul pentru prostii.

Joi Iun 25, 2015 7:05 pm
Membru

Eu nu pot sa vad demou ca nu am pc unde stau,dar stiu un singur lucru si asta e regulamentul,in regulament spune detul de clar ca nu avem voe sa ne banam intre noi,in caz contrar ai faci un demo si-l pui pe forum si atunci se va lua o decizie,ceea ce ai facut tu este abuz de functie si nerespectarea regulamentului,daca vei gasi vinovat vei plati,nu se fac exceptii indiferent de ce functie ai,decizia o va lua cei mai mari in grad.

Joi Iun 25, 2015 11:09 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM
Membru

Nu este demo, e poza la ban. Nu stiu de unde o aparut rechinul asta dar n-are nici o treaba cu adminatul, ma gandesc ca o platit pentru admin si deaia o aparut din senin dar sa nu schimbi o mapa sa nu dai slay la ala depe mapa si la aia care sufera de awp , e un lucru dezamagitor si cer ceea mai mare pedeapsa ca asa ceva nu se mai poate intampla.

Vin Iun 26, 2015 7:15 am
Membru

(cuze ca numi merge celalalt cont .. dar iam uitat parola )Da eu tiam dat ban ... si am sa dau motivele . !
1. schimbi mapa exact tot care a fost .. tiam zis de ce nu dai la vot .. : vrei modelu de schimbare mapa? care lai facut?

Schimbam mapa? ... raspuns 1. nu 2.nume mapa . 3. da ..

Asa se schimba o mapa .. apoi imi dai cu tefla pe nas ... ca nam eu treaba cum se schimba o mapa .. (citez) TuPac am adminu pe merit .. si tu nu meriti adminu .

deci nu conteaza cum lam luat ,... pe merit sau nemerit .. cert este ca nu se vorbeste asa ... doar ca sa dovesesti tu la alti playeri ca esti bazat si faci pe altii de kkt ... Si napropo .. joc pe serverele lui alecs de cand sau deschis .. .. iar partea cealalta .. daca esti admin .. fati treaba .. nu avea grija ca am awp sau nu .,,, trebuia sa te uiti ca la fiecare mapa apropae o jucam de la jumate .. ca aici tot timpu apare cate unu cu speed sau botii .. care daca stai 2 min iti dai seama care sunt aia ... .. aia e treaba ta sai scoti nu sa ma iei pe mine la 11 metri ... la printscreen de ce nai pus tot ce ai vorbit nu doar partea unde ai luat ban .. ca sa vada lumea unde tie meritu .

Vin Iun 26, 2015 7:39 am
Membru

Normal ca am schimbat mapa daca era o mapa mica fortzalev parca era daca stiu bine . Cum sa lasi mapa aia la 14vs14? Nu ma intereseaza de cand joci pe server. daca joci de asa mult timp trebuia sa stii regulamentu prietene. cu asta am terminat, astept parerea celor mai mari.

Vin Iun 26, 2015 10:00 am
Membru

Pro unban! Nu se procedeaza asa, avem totusi un regulament care trebuie respectat.

Vin Iun 26, 2015 12:40 pm
Membru

Nu mai dati pro unban,scoatetii banul imediat un admin,nu se da ban pentru asa ceva,sa-i scoata cineva banul imediat daca nu i sa scos pana acum ca eu raspund,

Vin Iun 26, 2015 4:40 pm
Membru

Multumesc Ryu, nu mai am ban. Voi astepta sa vad daca se face ceva impotriva prietenului meu rechinu.

Vin Iun 26, 2015 5:28 pm
Membru

Server Preferat: Cs.Playcs.ro
Detinator Server: Cs.Playcs.ro
Zm.Playcs.ro
Respawn.Playcs.ro
REZOLVAT!!!

Vin Iun 26, 2015 6:47 pm
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 10 mesaje ]