Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Vin Apr 17, 2026 3:31 pm

Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 6 mesaje ] 
Reclamatie Filimon 
Autor Mesaj
Membru

Steam ID: Pleasures -.-
Skype ID: lloyd.skkkrrr
Yahoo ID: yohredd
Server Preferat: Dr.Playcs.ro
Detinator Server: GTR.PlayCS.RO
DR.PlayCS.RO
Star.PlayCS.RO
Nick-ul tau : LloyD
Nick-ul adminului pe care il reclami : Filimon
Concluzii si consecintele care le astepti : Scoatere admin - Uite ce spune regulamentul 5.
Este strict interzisa urcarea pe Harta a mapelor mici (gen fy_snow) si pe textura hartii (gen intunericul de pe assault) de unde playerii nu pot fi vazuti. Cei care incalca aceasta regula vor primi kick/ban temporar
Motiv/dovada/argument : Fiind a 3-a lui greseala dupa spusele lui Bunica astept sa i se scoata adminul. In regulament scrie ca urcarea pe harta e interzisa iar el ca admin o face ( se urca pe harta, pe obiectele de pe harta ). Ce dovada da el ? Prima oara e mincinos, imi da ban aiurea, iar acum sta si pe harta si cine stie ce a mai facut de e a 3-a lui greseala ). Astept sa i se scoata adminul, multumesc :) Imagine

Mar Oct 27, 2015 5:00 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM
Membru

Server Preferat: Cs.Playcs.ro
sall LloyD,scz ca ma bag dar filimon nu ee primul admin care sa urcat acolo,pana si eu am urcat acolo :)) Filimon este un admin care isi face treaba.< banlist-filimon-t684.html
nu stiu ce tot avetii cu el? Toţi greşim în viaţă, dar cu toţii ne putem ridica deasupra greşelilor.
Deci, nu se pune problema sa i scoata adminu. :)
o zii buna!!! ;)

Respawn.playcs.ro
GunGame.playcs.ro
Imagine
Imagine

Mar Oct 27, 2015 7:00 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM WWW
Membru

Steam ID: Pleasures -.-
Skype ID: lloyd.skkkrrr
Yahoo ID: yohredd
Server Preferat: Dr.Playcs.ro
Detinator Server: GTR.PlayCS.RO
DR.PlayCS.RO
Star.PlayCS.RO
Daca nu respectati regulile nu meritati admin, e simplu. In regulament scrie clar sa nu urci acolo deci de ce urci ? Si cat despre filimon, lasa-ma cu el, s-a vazut ieri cat de bine si-a facut treaba dandu-mi ban fara sa fiu macar pe server :)). Eu cer doar sa se respecte regulamentul, regulamentul e pentru toti. Nu e normal ca el ca admin sa se urce pe mapa iar noi playerii daca o facem sa luam slay de la el sau altcineva :)). De asta e regulament

Mar Oct 27, 2015 7:37 pm
Membru

dureaza putin pana isi intra in rol,eu cred ca toti am fost asa la inceput.
Ai sa incercam sa nu facem reclamatii din orice motiv si sa ne ajutam intre noi. :)
Multumesc pentru intelegere . :D :) ;)

Respawn.playcs.ro
GunGame.playcs.ro
Imagine
Imagine

Mar Oct 27, 2015 7:47 pm
Membru

"Este strict interzisa urcarea pe Harta a mapelor mici (gen fy_snow) si pe textura hartii (gen intunericul de pe assault) de unde playerii nu pot fi vazuti. Cei care incalca aceasta regula vor primi kick/ban temporar"
1.Aceasta este harta mare , deci nu se pune problema "urcarii pe harta a mapelor mici"
2.Nu se afla pe textura hartii , si nici in afara acesteia. Poate fi vazut de playeri
3.Daca nu ma insel , acolo unde este el se poate ajunge pe scara , fara a te folosi de avantajele serverului (multijump , teleport) . Cred ca mapa e cs_assault_december . Stiu ca la cs_assault_mooqoo este scara acolo. Nu stiu daca si la december este ..

Asadar , sunt contra acestei reclamatii . Nu incepe sa contorizezi activitatea lui Filimon ... :/ Din ce se vede mi se pare ca ai luat putin cam personal incidentul de acum 2 zile , desi stiu sigur ca nu te-a banat intentionat sau avand ceva cu tine . A gresit si a fost avertizat pentru asta .
Daca ii va fi scos accesul , ii va fi scos pentru o greseala mai mare decat asta ... Nu ii va fi scos accesul pentru ca s-a urcat pe harta :)) .
O zi buna!

Regulament general al forumului
Imagine
Imagine

Mar Oct 27, 2015 8:23 pm
Membru

Detinator Server: Cs.Playcs.ro
Zm.Playcs.ro
Respawn.Playcs.ro
Acolo unde sta el nu e pe harta,cam toti jucatorii si totii adminii stam acolo,intradevar regula 5 spune sa nu ne urcam pe harta...dar nu este pe harta!!!te cred ca esti suparat pe el si vrei din tot adinsul sa-l dai "afara" dar aici nu la-i nimerit,cand o sa-l vezi cu "aim" "wall" "speed" pe Filimon si ai demo asupra lui atunci sa vii cu o reclamatie,pana atunci joaca corect.
TOPIC INCHIS!

Mar Oct 27, 2015 8:42 pm
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 6 mesaje ]