Ok, o sa dau un reply cat de scurt si pe subiect posibil.
adryn9 - Pentru ca tot te dai atat adminul perfect, atunci cand dai un ban, este obligatoriu sa-l postezi in lista ta.
ban-list-adryn9-admin-t466.html Eu unu nu vad aici postat banul dat. Deci? Dai ban dar nu postezi? Sunt curios cati ai mai banat pana acum fara sa-i postez. (Nici in lista lui MaNu nu este trecut, deci o sa merg pe ideea ca nu l-a banat MaNu pentru ca el posteaza tot)
Cum adica sa las banul si 1 luna pana raspunde cel care i-a dat? Tu te auzi ce spui? Viziteaza mai des forumul asta si cere-ti accesul la Consiliu ca sa vezi ca s-a hotarat ca sa se dea imediat unban la o cerere daca nu este nici o dovada postata cu respectivul pe forum.
Legat de demo-uri: Wall-ul nu are nici o treaba. Nici vorba de wall aici! Daca as fi fost un jucator de cs de ieri, probabil as fi mers pe ideea ca are silent (desi nu asa functioneaza silent). Sunt 2 explicatii aici: Ori si-a configurat el un cod propriu, diferit de cele existente (desi nu cred ca-l duce atat de mult mintea), ori omul si-a descarc un cfg de pe net din care are putin "ajutor". Sunt n cfg-uri configurate in asa fel incat sa nu-ti sara tinta atat de mult cum este normal, gloantele sa mearga mai mult intr-o directie, pasii jucatorilor sa se auda mai tare in stanga/dreapta etc. Faptul ca da cateva HS si trage mai drept decat majoritatea nu inseamna neaparat ca are cod. Nu am vazut sa traga ca disperatul, ba dimpotriva, trage cate 1-2-3 gloante maxim, nu tine apasat pe mouse.
P.S. Aceeasi metoda o practic si eu (trag 1-2 gloante si de cele mai multe ori nimeresc dar cap pentru ca doar acolo tintesc, e normal) si crede-ma ca joc de 10 ori mai bine ca el ... asta inseamna ca si eu folosesc silent?
P.P.S. Desi mi-am dat seama ca are IP dinamic si putea intra oricand, am dat unban pentru ca asta a fost decizia ownerilor si a altor cativa admini. Totusi, cred ca el fiind constient ca poate reintra, a avut bun simtul si a facut o cerere de unban, deci merg pe prezumtia de nevinovatie a lui aici.
P.P.P.S. adryn9 de acum incolo sa-ti postezi toate banurile date. Si te-as sfatui sa termini cu adaugarea acelei poze pentru ca incarci forumul si postul degeaba.