Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Joi Apr 30, 2026 9:31 am

Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 7 mesaje ] 
Cerere Unban 
Autor Mesaj
Membru

Nick-ul tau : Spk.
De la cine ai luat banul : nu stiu , joc de vreo 2-3 zile pe srv nu cunosc adminii si oricum nu stau sa ma uit daca este sau nu admin on.
Pe ce motiv ai fost banat : nu stiu , in consola imi aparea doar "added to banned list" , asteptam sa vina adminul cu dovada
Dovada/Argument: ce sa dovedesc? ca am luat ban din senin?
Data, ora banului: 09.08.2015 ora 20:45
IP-ul tau: 79.114.213.224

Dum Aug 09, 2015 7:48 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail
Membru

Ti-am dat unban pana apare dovada cu tine.

Dum Aug 09, 2015 10:26 pm
Membru

http://www.girlshare.ro/35008002.7 - silent aim + wall

http://www.girlshare.ro/35008003.8 - silent aim + wall

si decizia de ban nu am luato doar eu ci impreuna cu manu
asa ca data viitoare cand mai esti ''nevinovat'' nu mai fa cerere de unban
deci concluzia este ca banul ramane

si noah nu mai da tu unban la toti ca acuma nu o sa il mai prinzi pe servar cu acelasi nume
lasai banul pana raspunde cine ia dat ban chiar daca ramane banat si 1 luna pana nu spune cineva cu rank mai mare ca sa ii dea unban banul ramane
atat am avut de spus
o seara buna

Lun Aug 10, 2015 12:08 am
Membru

Server Preferat: Cs.Playcs.ro
adryn9 scrie:
http://www.girlshare.ro/35008002.7 - silent aim + wall

http://www.girlshare.ro/35008003.8 - silent aim + wall

si decizia de ban nu am luato doar eu ci impreuna cu manu
asa ca data viitoare cand mai esti ''nevinovat'' nu mai fa cerere de unban
deci concluzia este ca banul ramane

si noah nu mai da tu unban la toti ca acuma nu o sa il mai prinzi pe servar cu acelasi nume
lasai banul pana raspunde cine ia dat ban chiar daca ramane banat si 1 luna pana nu spune cineva cu rank mai mare ca sa ii dea unban banul ramane
atat am avut de spus
o seara buna

am si eu un demo http://www.girlshare.ro/35008077.5

Respawn.playcs.ro
GunGame.playcs.ro
Imagine
Imagine

Lun Aug 10, 2015 1:31 am
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM WWW
Membru

Aoleo , sa se uite restul adminilor sa vada ce inapti sunteti.
M-am uitat doar la girlshare_spk2.dem , daca acolo vedeti voi wall sau silent aim , imi tau un deget.
Tin apasat ca nebunu pe mouse si tinta imi urca pana in tavan , acolo ii aim , ma? Ai jucat vreodata cu aim ca sa vezi cum ii ?
Omu era la 1 pas distanta de mine si am consumat 20 de gloante ca sa-l iau , tot aim nu ?
P.S: n-a fost nimic personal, doar ca vreau sa fim corecti ..cu unban sau cu ban , am ip dinaimic dau o data disconnect si revin pe server cu tot cu ban, dar nu ii corect..

P.S2: comunititatea ii destul de dezorganizata , sa stai o zi pana raspunde cineva la o cerere de unban, dupa parerea mea Noah a procedat corect. Unde am fost eu admin daca intr-o zi nu veneai cu dovada pentru banul respectiv, nu mai erai admin.

L.E: am intrat azi din nou la joc si...bineintels ca Manu mi-a dat ban + destroy sunt curios daca are el din nou demo, daca nu are nu-i nici o problema ca am eu http://www.girlshare.ro/35008927.8
Unde-s tata codurile ?
P.S: adminilor le-ar fi mai usor sa "depisteze" codatii , daca s-ar baga ESP mode pt admini ,exemplu https://www.youtube.com/watch?v=mNBUjTs6N6Q , zic si eu acolo s-ar vedea mai bine daca este sau nu wall.

Lun Aug 10, 2015 12:44 pm
Membru

Ok, o sa dau un reply cat de scurt si pe subiect posibil.

adryn9 - Pentru ca tot te dai atat adminul perfect, atunci cand dai un ban, este obligatoriu sa-l postezi in lista ta. ban-list-adryn9-admin-t466.html Eu unu nu vad aici postat banul dat. Deci? Dai ban dar nu postezi? Sunt curios cati ai mai banat pana acum fara sa-i postez. (Nici in lista lui MaNu nu este trecut, deci o sa merg pe ideea ca nu l-a banat MaNu pentru ca el posteaza tot)
Cum adica sa las banul si 1 luna pana raspunde cel care i-a dat? Tu te auzi ce spui? Viziteaza mai des forumul asta si cere-ti accesul la Consiliu ca sa vezi ca s-a hotarat ca sa se dea imediat unban la o cerere daca nu este nici o dovada postata cu respectivul pe forum.

Legat de demo-uri: Wall-ul nu are nici o treaba. Nici vorba de wall aici! Daca as fi fost un jucator de cs de ieri, probabil as fi mers pe ideea ca are silent (desi nu asa functioneaza silent). Sunt 2 explicatii aici: Ori si-a configurat el un cod propriu, diferit de cele existente (desi nu cred ca-l duce atat de mult mintea), ori omul si-a descarc un cfg de pe net din care are putin "ajutor". Sunt n cfg-uri configurate in asa fel incat sa nu-ti sara tinta atat de mult cum este normal, gloantele sa mearga mai mult intr-o directie, pasii jucatorilor sa se auda mai tare in stanga/dreapta etc. Faptul ca da cateva HS si trage mai drept decat majoritatea nu inseamna neaparat ca are cod. Nu am vazut sa traga ca disperatul, ba dimpotriva, trage cate 1-2-3 gloante maxim, nu tine apasat pe mouse.

P.S. Aceeasi metoda o practic si eu (trag 1-2 gloante si de cele mai multe ori nimeresc dar cap pentru ca doar acolo tintesc, e normal) si crede-ma ca joc de 10 ori mai bine ca el ... asta inseamna ca si eu folosesc silent?

P.P.S. Desi mi-am dat seama ca are IP dinamic si putea intra oricand, am dat unban pentru ca asta a fost decizia ownerilor si a altor cativa admini. Totusi, cred ca el fiind constient ca poate reintra, a avut bun simtul si a facut o cerere de unban, deci merg pe prezumtia de nevinovatie a lui aici.

P.P.P.S. adryn9 de acum incolo sa-ti postezi toate banurile date. Si te-as sfatui sa termini cu adaugarea acelei poze pentru ca incarci forumul si postul degeaba.

Lun Aug 10, 2015 4:09 pm
Membru

Server Preferat: Cs.Playcs.ro
Detinator Server: Cs.Playcs.ro
Zm.Playcs.ro
Respawn.Playcs.ro
Este curat jucatorul,nu vad urma de wall sau silent aim la el,are doar lag mai mare fata de cel care il are toata lume si de aia se vede tinta asa!
Ti-am dat si eu unban!
Daca ai probleme in legatura cu banul,da-mi PM!
Topic inchis!

Mie Aug 12, 2015 12:19 am
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 7 mesaje ]