m-ai dezamagit jucai cu Nvidia ... nu e un cs .... "normal" eu joc cu default

fara cfg de peste 10 ani

am fost descalificat in "tinerete" pt. cfg

si nah...
Comentez ca... spre deosebire de tine nu am "posibilitatea" de a pastra ss urile , jucand numai de la sala de net unde si muncesc
depfreezul nu imi permite "luxul" dupa restart sa pastrez ss urile practic nu am nici o dovada dar.... ce am vazut si nu numai o data
ramane... batut in cuie...
In atentia lui alex inca astept un raspuns la mesajul care ti l-am dat aproximativ o saptamana in pm

( e vb. sa donez vroiam sa imi iau un admin multumirile se datoreaza lui Lorenzo_87

care m-a sfatuit ca cel de 7 euro e cel mai indicat) si repet pt. acel mesaj nu ai avut timp sa imi dai replay dar mi-ai dat pm cu avertisment. deci...

nah e serverul tau

tu stii mai bine

.... cred

Mai babo.... nu vreau iti dai seama sa fie retrogradat acest "nea caisa" super_"cutit" mai repede sa ii dea cineva din staff un "refresh" ca vad ca are probleme cu "placa video"
Normal ca sunt sarcastic... fara suparare... e frumos serverul pot gasi imediat altul dar imi place sa cred ca e frumos aici...
Hai sa incercam sa il facem si mai frumos... ( stiu babo precum zici fiecare cum poate ) dar .... nu mai zic nimic ca iar ia foc Alex ^^