Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Mar Iun 02, 2026 9:49 pm

Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 8 mesaje ] 
Intelegere "ma frend" 
Autor Mesaj
Membru

Server Preferat: Cs.Playcs.ro
Detinator Server: Cs.Playcs.ro
Zm.Playcs.ro
Respawn.Playcs.ro
Bai baietii mei(sjow si angel) intelegetii si voi ca dimineata nu prea avem cum sa intram,pentru ca mai toti lucram(uni de noapte,alti de zi,alti apropape 36 de ore,altii la scola/facultate)majoritatea intra dupa ora 15-16:00,va inteleg ca voi mai tot timpul dimineata aveti timp liber,dar e mai greu cu adminatu pana la o anumita ora(ati facut voi cerere de helper si nu vii sa aprobat?)
Acest server nu se tine pe bete de chibrit!trebuie donat sa il intretinem,daca avetii o reclamatie/nelamurire/down/up/cerere sau alte motive pentru a ajuta server-ul,am facut mai tot posibilul sa va satisfacem cerintele,chiar daca sa putut sau nu....
Intelegetii ca si noi avem o viata de licean(muncitor) care ne trezim la o ora foarte matinala(6 ora la mine de trezire,zilnic) si ne punem sa dormim undeva pe la ora 23-24(tot cazul meu).
Facem tot ce putem sa mentinem comunitatea frumoasa.
Si spre final ca sa nu fiu cu"buca" daca aveti probleme cu un admin anume puteti sa anunta-ti cu PM ca doar nu va dor degetele sa scrietii....Putetii sa anunti unul dintre moderatorii globali si incercam sa ajungem la comun de acord toata populatia.
Si sa inchiei pe final"hai ca am scris in p..a mea de ma dor buricele degetelor" incercatii sa ne intelegetii si pe noi ce-i care nu avem timp liber dimineata...

P.S. Hai nu mai va purtatii ca niste copii de gradinita si trecetii in P..a mea pe server sa va vad ce stitii"ma frend"
Bafta!

Joi Sep 17, 2015 12:38 am
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM
Membru

inteleg ce spui iti dai seama ca nu sunt idiot eu, unu de exemplu ma joc doar de la munca
am familie copil dar.. nah :) \m/ nu pot sa ma abtin eu nu incercam decat sa subliniez
modul/felul sa tinem un server cat mai curat ...
cam asta e intentia mea... daca se intelege altceva.... e o lume libera fiecare om are dreptul la decizia si opinia lui :)
lucrez 3 zile de zi una de noapte 2 libere :)

http://www.gametracker.com/player/Angel ... 202:27015/
Imagine

Joi Sep 17, 2015 7:01 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail
Membru

Ma dar ce rapiditate ..parca se mai duce lista in jos http://i.imgur.com/Ec8prUe.png

Joi Sep 17, 2015 9:01 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM AIM
Membru

:( m-ai dezamagit jucai cu Nvidia ... nu e un cs .... "normal" eu joc cu default :) fara cfg de peste 10 ani :)
am fost descalificat in "tinerete" pt. cfg :) si nah...
Comentez ca... spre deosebire de tine nu am "posibilitatea" de a pastra ss urile , jucand numai de la sala de net unde si muncesc
depfreezul nu imi permite "luxul" dupa restart sa pastrez ss urile practic nu am nici o dovada dar.... ce am vazut si nu numai o data
ramane... batut in cuie...
In atentia lui alex inca astept un raspuns la mesajul care ti l-am dat aproximativ o saptamana in pm :) ( e vb. sa donez vroiam sa imi iau un admin multumirile se datoreaza lui Lorenzo_87 :ar! care m-a sfatuit ca cel de 7 euro e cel mai indicat) si repet pt. acel mesaj nu ai avut timp sa imi dai replay dar mi-ai dat pm cu avertisment. deci... x_x nah e serverul tau :) tu stii mai bine :P.... cred :)
Mai babo.... nu vreau iti dai seama sa fie retrogradat acest "nea caisa" super_"cutit" mai repede sa ii dea cineva din staff un "refresh" ca vad ca are probleme cu "placa video"

Normal ca sunt sarcastic... fara suparare... e frumos serverul pot gasi imediat altul dar imi place sa cred ca e frumos aici...
Hai sa incercam sa il facem si mai frumos... ( stiu babo precum zici fiecare cum poate ) dar .... nu mai zic nimic ca iar ia foc Alex ^^

Imagine

Vin Sep 18, 2015 7:51 am
Membru

=)) am nvidia pentru cfg-ul de dr :shock:

Vin Sep 18, 2015 9:10 am
Membru

sj0w scrie:
=)) am nvidia pentru cfg-ul de dr :shock:

cfg ul este pentru slabi :P 2-3 binduri sunt ultra suficiente :)) :D

Imagine

Sâm Sep 19, 2015 8:28 pm
Membru

Stiu ... si sincer de "cfg-ul ala cu aim care nici macar nu merge "nu am nevoie ..jucasem dr si cum na ..sunt mai praf la bhop am zis saq il incerc :))

Dum Sep 20, 2015 7:51 pm
Membru

Server Preferat: Cs.Playcs.ro
Detinator Server: Cs.Playcs.ro
Zm.Playcs.ro
Respawn.Playcs.ro
Topic inchis!

Sâm Oct 03, 2015 10:29 am
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 8 mesaje ]