Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Vin Apr 24, 2026 1:01 am

Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 14 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Nu mai dati admin la toti ...!! 
Autor Mesaj
Membru

Anubis normal ca a iesit dust2 daca el a dat la vot de_dust si dust2, ce putea sa iasa fy_snow?! nu este regula daca sunt mai putini de 8 player sa se dea la vot harti mici?! Dar el probabil nu prea stie regulamentul....
Am folosit chat de admin si i-am spus sa bagam o harta ma mica, nu ca el vrea dust 2...pt ca juca undead cu speed cu 3 playeri ii placea...

Si totusi mai stau mult cu ban permanent?? 188.26.179.8

Vin Ian 29, 2016 1:44 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail
Membru

ce ai folosit? sau ce ai dat la vot? ca prima data cand ai dat tiasm zis ce mapa sa votat .. ai schimbato .. a doua oara la fel dupa nici 3 min dupa ce sa votat .. iara ai schimbato ca na iesit la vot ce ai vrut tu .. de parca e pe serveru lu tatato .. asa le schimbai .. dute si invata .. si daca tiam spus ca de 5 min sa votat mapa si aia au ales playerii ce te mananca sorbura sa o tot schimbi .. lasa sami dea remove .. ca copii de lemn care se viseaza cu cs la pascut am mai vazut ... da eu tiam dat ban ... ca mai enervat cate kick miai dat !! si nam sarit sa fac printt cu telefonu ca mi se rupe ! .. azi am jucat toata ziua si liniste .. 2 admini si nici o mancarime .. si care zice ca ne certam sa verifice logurile !! .. da meriti banu cu varf si indesat .. eu de cand joc cs nam dat ban la un admin da tu esti primu .. da nici nu ma tinut un admin in kickuri pana sa ma enerveze .. daca esti admin invata sati scoti singur banu
AMIN ! \m/

Vin Ian 29, 2016 7:13 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail WWW
Membru

Esti pierdut si total pe langa prietene.
In locul tau nu as mai sta atat de mult pe server si as mai trece si pe la scoala, pentru ca ai o limba romana de "invidiat" =p~

Sâm Ian 30, 2016 1:35 am
Membru

Copii... Nu va mai certat atat...Invatati sa va respectati reciproc !!

T/C !

Imagine

Sâm Ian 30, 2016 7:12 am
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 14 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2