Anubis normal ca a iesit dust2 daca el a dat la vot de_dust si dust2, ce putea sa iasa fy_snow?! nu este regula daca sunt mai putini de 8 player sa se dea la vot harti mici?! Dar el probabil nu prea stie regulamentul.... Am folosit chat de admin si i-am spus sa bagam o harta ma mica, nu ca el vrea dust 2...pt ca juca undead cu speed cu 3 playeri ii placea...
Si totusi mai stau mult cu ban permanent?? 188.26.179.8
Vin Ian 29, 2016 1:44 pm
ReKinu
Membru
Membru din: Mar Mai 12, 2015 7:55 pm Mesaje: 153 Localitate: London
ce ai folosit? sau ce ai dat la vot? ca prima data cand ai dat tiasm zis ce mapa sa votat .. ai schimbato .. a doua oara la fel dupa nici 3 min dupa ce sa votat .. iara ai schimbato ca na iesit la vot ce ai vrut tu .. de parca e pe serveru lu tatato .. asa le schimbai .. dute si invata .. si daca tiam spus ca de 5 min sa votat mapa si aia au ales playerii ce te mananca sorbura sa o tot schimbi .. lasa sami dea remove .. ca copii de lemn care se viseaza cu cs la pascut am mai vazut ... da eu tiam dat ban ... ca mai enervat cate kick miai dat !! si nam sarit sa fac printt cu telefonu ca mi se rupe ! .. azi am jucat toata ziua si liniste .. 2 admini si nici o mancarime .. si care zice ca ne certam sa verifice logurile !! .. da meriti banu cu varf si indesat .. eu de cand joc cs nam dat ban la un admin da tu esti primu .. da nici nu ma tinut un admin in kickuri pana sa ma enerveze .. daca esti admin invata sati scoti singur banu AMIN !
Vin Ian 29, 2016 7:13 pm
SnapY
Membru
Membru din: Mar Oct 27, 2015 7:08 pm Mesaje: 115 Localitate: Bucuresti
Esti pierdut si total pe langa prietene. In locul tau nu as mai sta atat de mult pe server si as mai trece si pe la scoala, pentru ca ai o limba romana de "invidiat"
Sâm Ian 30, 2016 1:35 am
AnubiS.CabroN
Membru
Membru din: Dum Noi 22, 2015 10:57 am Mesaje: 79 Localitate: Germania , Karlsruhe
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum