Salut, poate nu ati observat! In ultima vreme serverul este full de codati...0 admini...iar din cauza asta se pierd toti playerii...Propun sa se dea admin unor playeri care frecventeaza pe sv pentru a fi mai sigur pentru restul...
Mar Oct 20, 2015 11:16 am
MaNu67
Membru
Membru din: Dum Mai 31, 2015 11:41 pm Mesaje: 1767 Localitate: Spania , Madrid
Server Preferat: Cs.Playcs.ro
Eu am lasat facebook la postarile mele , daca vreti las si mess , calculatoru meu e deschis mai mereu , anuntati si intru , nu dati pm ca nu ma avertizeaza sonor . Am instalat si skipe
_________________ "Je ne regrette rien" Re : Spect by Lorenzo Lorenzo Nico /fb lor3nzo87 /Skype
Mie Oct 21, 2015 7:26 am
alecsoviki
Sef de echipa
Membru din: Vin Mai 01, 2015 11:27 pm Mesaje: 901 Localitate: Germania
Steam ID: gunner_game
Yahoo ID: vest_alecsoviki
Server Preferat: Cs.Playcs.ro
Detinator Server: Cs.Playcs.ro Zm.Playcs.ro Respawn.Playcs.ro GunGame.Playcs.ro
Salut, poate nu ati observat! In ultima vreme serverul este full de codati...0 admini...iar din cauza asta se pierd toti playerii...Propun sa se dea admin unor playeri care frecventeaza pe sv pentru a fi mai sigur pentru restul...
Cate demo-uri ai facut? La banarea cator codati ai contribuit? Daca aveai ceva activitate si interes, puteai cere un admin, dar alegeti sa bateti din gura, nu rezolvati nimic !
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum